Welk voer voeren de meeste dierenartsen hun honden?

Royal Canin Size Health Nutrition Formule hondendroogvoer voor kleine volwassenen. Royal Canin Veterinary Diet Gastro-intestinaal vetarm ingeblikt. Stella %26 Chewy's gevriesdroogde rauwe Stella's Super Beef Dinner Pasteitjes Graanvrij hondenvoer. Elke hond heeft zijn eigen behoeften en het beste dieet voor honden varieert afhankelijk van grootte, ras en meer.

Als je net een nieuwe pup hebt gekregen, of je hond weigert zijn diner te eten en je bent op zoek naar een nieuw merk, bekijk dan hieronder de beste hondenvoermerken. Als u ook andere items voor uw hond moet vervangen, zoals speelgoed, lekkernijen of accessoires, bekijk dan zeker de vakantieverkoop. Jennifer Adolphe, die een doctoraat heeft in gezelschapsdiervoeding aan het Western College of Veterinary Medicine aan de Universiteit van Saskatchewan, creëerde GATHER Endless Valley met premium, gecertificeerde ingrediënten en ontwierp het voor veganistische consumenten. Haar 8-jarige Australische herder, Chip, eet de eiwitrijke mix van erwten, biologische gerst, biologische haver en linzen op.

Zelfs als u uw hond de beste hondenvoermerken geeft, wilt u dit voedsel toch vermijden dat uw hond hartaandoeningen kan geven. Honden zijn, in tegenstelling tot katten, geen strikte carnivoren. Hoewel vlees het grootste deel van hun dieet uitmaakt, kunnen gedomesticeerde honden ook voedingsstoffen afleiden uit granen, fruit en groenten. Deze niet-vleesproducten zijn niet alleen vulstoffen, maar kunnen een waardevolle bron zijn van essentiële vitamines, mineralen en vezels.

Een goed hondenvoer bevat vlees, groenten, granen en fruit. Het beste hondenvoer bevat hoogwaardige versies van deze ingrediënten die geschikt zijn voor het spijsverteringsstelsel van uw hond. Hoewel voedselallergieën ongebruikelijk zijn bij honden en katten, is de enige manier om ze te diagnosticeren met een eliminatiedieetonderzoek. Leer tips om veelgemaakte fouten te voorkomen en om een succesvol eliminatiedieetonderzoek te plannen.

We vergelijken de kosten van het voeren van enkele populaire diëten van elk type voor een dag en een jaar voor een middelgrote hond. De uitgebreide catalogus van voedingsmiddelen omvat brokjes gemaakt met hoogwaardige eiwitten, producten en volle granen; maaltijden met beperkte ingrediënten voor honden met dieetbeperkingen; en eiwitrijk droog en nat hondenvoer. Te veel voedsel kan leiden tot een te snelle groei, wat levenslange gevolgen kan hebben, vooral voor honden van grotere rassen. Als er veel is voor een merk of als een patiënt voedsel terugbrengt naar de kliniek omdat het huisdier het niet lekker vond, dan zal hij dat ook gebruiken, zolang het voer maar afkomstig is van een vertrouwd hondenvoerbedrijf.

Danielle Bernal, DVM, is een dierenarts van het personeel voor Wellness Natural, maar zelfs als ze dat niet was, zou ze het voeren aan haar 16-jarige Border Collie, Megs. We hebben een breed scala aan hondenvoermerken geëvalueerd, advies ingevraagd bij dierenartsen en onderzoek gedaan naar voedingscertificeringen om de meest betrouwbare hondenvoermerken te verzamelen die beschikbaar zijn. Dit merk biedt drie puppy-specifieke voedingsmiddelen, waaronder een regelmatig droogvoer, droogvoer voor puppy's van grote rassen en natvoer, en je kunt deze producten meestal vinden bij grote winkels en supermarkten, niet alleen speciaalzaken voor dierenwinkels. Als je hond de neiging heeft om zijn neus omhoog te draaien bij gewone brokjes, wil je misschien proberen ze Bil-Jac te voeren, die een unieke zachte formule heeft waar veel honden van genieten.

Hieronder heb ik mijn top 10 door dierenartsen aanbevolen hondenvoermerken gekozen, en ik hoop wat meer in detail uit te leggen wat er in mijn selectieproces zit. Hoewel de ingrediëntenlijst je misschien niet de kwaliteit van de ingrediënten vertelt, vertelt het je wel wat er in het eten zit. Ze geven u een lijst met door dierenartsen aanbevolen hondenvoermerken die het beste voldoen aan de behoeften van uw hond en stellen eventuele aanvullende huisdiersupplementen voor die hij nodig heeft en waaraan niet alleen hondenvoer kan worden voldaan. Droog hondenvoer is een populaire keuze voor veel eigenaren van gezelschapsdieren dankzij het gemak en de stabiliteit van de plank, en een van de beste merken droog hondenvoer is Royal Canin, dat meer dan 80 droge formules biedt.

Over het algemeen is droog hondenvoer van hogere kwaliteit dat de juiste ingrediënten bevat voor de levensfase en het ras van uw hond de beste keuze, maar praat met uw dierenarts of dierenarts over de gezondste keuze voor uw huisdier. Natvoer bevat grotere hoeveelheden vers vlees, gevogelte, vis en dierlijke bijproducten, samen met meer getextureerde eiwitten afkomstig van granen. Mars is eigenaar van The Waltham Petcare Science Institute, een onderzoekscentrum voor huisdieren dat wetenschappers en voedingsdeskundigen voor huisdieren in dienst heeft die formules voor dierenvoeding ontwikkelen voor al zijn merken. .

Leave a Comment

All fileds with * are required