Welk voedsel raden de meeste dierenartsen aan?

Honden zijn, in tegenstelling tot katten, geen strikte carnivoren. Hoewel vlees het grootste deel van hun dieet uitmaakt, kunnen gedomesticeerde honden ook voedingsstoffen afleiden uit granen, fruit en groenten. Deze niet-vleesproducten zijn niet alleen vulstoffen, maar kunnen een waardevolle bron zijn van essentiële vitamines, mineralen en vezels. Een goed hondenvoer bevat vlees, groenten, granen en fruit.

Het beste hondenvoer bevat hoogwaardige versies van deze ingrediënten die geschikt zijn voor het spijsverteringsstelsel van uw hond. Welk voer is het beste voor mijn hond? Aangezien een dierenarts meer over uw hond weet dan u, is een door de dierenarts aanbevolen hondenvoer het beste dat u aan uw hond kunt geven. Voedsel is een belangrijk onderdeel van ieders leven en dit betekent ook het leven van uw hond. Over het algemeen moet het voedsel 50 procent eiwit bevatten, bij voorkeur vlees van hoge kwaliteit, 25 procent groenten en 25 procent volle granen.

Freeman voerde aan dat de hoeveelheid water in nat voedsel het een onverstandige investering zou kunnen maken, en raadde in plaats daarvan aan om met droogvoedsel te gaan. En het lijdt ook geen twijfel dat die honden veel meer van wat eten zullen genieten dan van anderen. Aangezien je de verschillende voedingsmiddelen erin kunt zien, zoals veenbessen en wortels, kun je je goed voelen dat je hond een maaltijd krijgt vol met de goede dingen. Kleine honden kunnen worstelen met grote brokjes, dus als uw hond 15 pond of minder is, kunt u overwegen om voedsel voor een klein ras te kiezen.

Klanten vermelden hoe hun oudere, niet-voedselgerichte honden enthousiast zijn voor maaltijden wanneer ze Cesar worden aangeboden. Uw dierenarts kan u helpen uw opties te verfijnen en zou u graag helpen de antwoorden te vinden op uw vragen over het voer van uw hond. Het kan normaal zijn, maar als dit ongebruikelijk is voor uw hond, is het waarschijnlijk de moeite waard om hem in eerste instantie iets anders aan te bieden - gewoon om te zien of ze van al het voedsel zijn, of gewoon deze. Ze hebben een dieet ontwikkeld dat is geformuleerd door veterinaire voedingsdeskundigen en getest in voedingsproeven, maar de bank niet kapot maakt.

Johnson weerspiegelt andere experts door erop te wijzen dat Purina nauw samenwerkt met veterinaire voedingsdeskundigen en „hun producten vaak test, waardoor voedsel alleen in de schappen kan komen als het hun strikte kwaliteitscontrolemaatregelen doorstaat. Naast droogvoer voor volwassenen, puppy's en oudere honden, heeft Royal Canin een unieke lijn rasspecifieke voedingsmiddelen, die elk zijn afgestemd op de eigenschappen en veelvoorkomende problemen van dat hondenras. Merrick maakt deel uit van Nestlé Purina, wat betekent dat ze hetzelfde team van voedingsdeskundigen, dierenartsen en gedragsdeskundigen gebruiken bij het maken van hun hondenvoerformules. Veel dierenartsen hebben bij het stellen van deze vraag verklaard dat het meest lijkt op een terugslag in hun opleiding „lunch- en leersessies over voedingswetenschap zijn, gepresenteerd door bedrijven die gratis pizza of sandwiches en een zak chips uitdelen.

Satchu zelf stelt ondertussen het iets goedkopere op abonnementen gebaseerde voedsel van The Farmer's Dog voor iedereen die op zoek is naar een verse optie. Maar deze klok begint te tikken zodra het voedsel is verpakt en kan enkele maanden worden bewaard.

Leave a Comment

All fileds with * are required