Wat zijn de top 3 merken hondenvoer?

Coca-Cola Freestyle 8100 brengt drankvariatie, kwaliteit en snelheid naar Drive-Thrus Biologisch eten is altijd iets geweest waar klanten graag aan wilden uitgeven, hoe zeldzaam ze ook zijn. . Zelfs voor honden met een gevoelige maag en problemen met de spijsvertering, is biologisch voedsel meer dan nuttig gebleken. Tender and True Organic Dog-food is USDA-gecertificeerd en maakt van elk van zijn recepten een uitstekende keuze voor de honden.

Biologische kip, biologisch kippenmeel, biologisch tapiocazetmeel, biologische gedroogde erwten en biologische kikkererwten die dit recept bevatten, ontlenen „zijn dierlijke eiwitten” aan zowel kippenmeel als verse kip. Dit hondenvoermerk wordt ten zeerste aanbevolen door kopers die tevreden zijn met het recept en het effect op hun honden. Met de toenemende leeftijd van uw hond is ook de toename van de zorg voor zijn gezondheid en metabolisme belangrijk. Als u op zoek bent naar hondenvoer met ondergemiddelde calorieën (359 kcal per kopje) en bovengemiddeld eiwit, dan is dit wat u mee naar huis moet nemen.

De eerste vijf ingrediënten die dit hondenvoer perfect maken voor uw pup zijn ontbeende kalkoen, kippenmeel, gedroogde gemalen aardappelen, erwten en kalkoenmeel, waarbij dierlijke eiwitten worden afgeleid van verse kalkoen- en kippenmeel. Dit is een sterk aanbevolen premium recept voor oudere honden met een vet/eiwitverhouding van ongeveer 38%. Dit wordt vooral aanbevolen voor oudere honden met vergrote harten omdat het Taurine bevat, belangrijk voor de hondenharten. Just Food For Dogs maakt een verscheidenheid aan verse, houdbare en aangepaste maaltijden.

De versbevroren macaroni van kalkoen en volkoren bevat gemalen kalkoen, broccoli, courgette, wortelen, veenbessen en levertraan voor omega-vetzuren. Het bestaat uit 35% eiwit, 13% vet en 3% vezels (basis van droge stof). Het merk voert voedingsproeven uit en gebruikt ingrediënten van menselijke kwaliteit en geen conserveermiddelen. Bespaar 35% op uw eerste aankoop en 5% op terugkerende bestellingen voor automatisch verzenden.

Vier van onze experts hebben Royal Canin aanbevolen en zeiden dat het van de hoogste kwaliteit is en hoogwaardige ingrediënten gebruikt; veel van de experts voeren het daadwerkelijk aan hun eigen huisdieren. Het merk heeft een verscheidenheid aan voedingsmiddelen die honden ondersteunen in elke levensfase, van puppy's tot volwassen volwassen honden. Richardson beveelt de vegetarische optie van het merk aan, omdat het voldoende vitamine B12 en eiwitten voor honden levert zonder er iets van af te leiden van een vleesbron. Omdat honden alleseters zijn, is het gemakkelijker om uw hond op een vegetarisch dieet te zetten dan bij katten (waarvan de laatste carnivoren zijn) en kan het milieu ten goede komen.

Het is echter ook gemakkelijker voor hen om cruciale voedingsstoffen te missen, dus raadpleeg altijd uw dierenarts voordat u deze optie overweegt. Phillips beveelt dit merk ook aan voor puppy's omdat het rasspecifieke diëten heeft voor opgroeiende honden. Ze vindt het ook leuk dat het geen additieven bevat zoals gebutyleerd hydroxyanisol (BHA), een conserveermiddel vergelijkbaar met BHT dat als kankerverwekkend wordt beschouwd voor mensen en volgens Wag tumoren heeft veroorzaakt bij laboratoriuphonden. Ze kunnen u helpen bij het bepalen van de specifieke behoeften van uw hond, u begeleiden naar het juiste voer voor uw huisdier en u advies geven over hoeveel u hem moet voeren.

Dus ik had een vriendin die een soortgelijk probleem had met haar hond, dus gaf ze me wat Orijen om te proberen, omdat haar kieskeurige eten er vanaf de eerste dag dol op was. Dit is geenszins een uitgebreide lijst, en het zal waarschijnlijk wat vallen en opstaan vergen (lees smaaktesten van de kant van je hond) voordat je genoegen neemt met een go-to voer voor huisdieren, maar het zou een startpunt moeten zijn voor de volgende keer dat u hondenvoeropties bespreekt met uw dierenarts. Als uw hond gezond is en een kwalitatief, uitgebalanceerd dieet volgt, hoeft u uw huisdier mogelijk niet over te schakelen naar een seniorenvoer. Hoewel enkele andere criteria kunnen en moeten worden overwogen, zullen de bovenstaande tien meestal een handvol topmerken voor hondenvoer opleveren van goede kwaliteit en veilig voor honden om te eten.

Denk er bij het kopen van hondenvoer voor uw pup altijd aan om het etiket zorgvuldig te lezen en dit moet „de zin 'compleet en evenwichtig' bevatten. Er is veel geroezemoes over graanvrije diëten, maar het is belangrijk om te weten dat ze niet per se beter zijn voor je hond. Maar om de waarheid te weten over de geschiktheid van hondenvoer, is het essentieel om te leren waar je op moet letten op het voedingsetiket. Alle bovengenoemde topmerken voor hondenvoer zijn marktleiders, niet vanwege de lage prijs en massaproductie, maar omdat ze veel middelen besteden aan het formuleren van passend en gezond hondenvoer voor de algemene hondenpopulatie.

De andere recepten onder dit hondenvoermerk zijn een klein ras, kip, eend, konijn, zalm en nog veel meer. In plaats daarvan moet u (a) rekening houden met uw persoonlijke situatie, (b) verschillende criteria voor hondenvoer en (c) verschillende organisatorische vereisten. Als je een beperkt budget hebt en een grote hond hebt, is dit misschien geen kosteneffectieve optie voor je, maar het is misschien beter te doen voor eigenaren van kleinere honden, zei ze. .

Leave a Comment

All fileds with * are required