Wat is het #1 droge hondenvoer?

. Instinct hondenvoer Review · Merrick Dog Food Review · Wellness Complete Health. Bovendien bevat dit voedsel een zeer hoog eiwitgehalte met 32%. Vet is ook hoog met 18%, en dat is precies wat je wilt van droog hondenvoer.

Dit voedsel heeft een lager eiwitgehalte met slechts 26%. Vet is ook lager dan andere opties met 16%. Desondanks zullen de meeste honden echter nog steeds gedijen op dit voer. Er is veel leuk aan het American Journey Grain-Free Dry Dog Food.

In tegenstelling tot de meeste hondenvoer op deze lijst, gebruikt het zalm als het primaire droge hondenvoer. Het eerste ingrediënt is zalm zonder been. Kip en kalkoen zijn ook inbegrepen, bovenop een verscheidenheid aan plantaardige eiwitten. Als gevolg hiervan bevat dit hondenvoer vrij veel eiwitten met 32%.

Vet is slechts 14%, wat iets lager is dan je misschien had verwacht. Je moet echter niet vergeten dat veel van het eiwit afkomstig is van groenten en daarom niet zo hoogwaardig als andere opties. Dit maakt het over het algemeen van mindere kwaliteit dan veel van de andere opties op deze lijst. Het eiwit- en vetgehalte dat onze honden nodig hebben om te gedijen, is er gewoon niet.

Ons grootste probleem met dit voedsel is dat het slechts matig veel eiwitten en vetten bevat. Eiwit bedraagt slechts 26%, terwijl het vet 16% bedraagt. Dit voer bevat ook behoorlijk wat granen. Dit hondenvoer is echter iets duurder dan andere opties.

Het bevat ook minder dan stellaire ingrediënten zoals brouwersrijst en spliterwten. Bovendien zijn het eiwit- en vetgehalte beide erg laag. Het eiwitgehalte is slechts 21%, wat veel lager is dan de meeste andere hondenvoer op deze lijst. Het meest beschikbare en betaalbare hondenvoer is droog hondenvoer.

Droog hondenvoer hoeft niet gekoeld te worden, wat het belangrijkste voordeel is ten opzichte van nat hondenvoer, omdat het ongeveer 90 procent droge stof en 10 procent water bevat. Dit maakt het gemakkelijk op te bergen. Droog hondenvoer wordt gemaakt door ingrediënten zoals vlees en granen te combineren en te koken. Er zijn veel verschillende soorten droog hondenvoer in de schappen.

Het beste droogvoer voor uw hond hangt af van de voedingsbehoeften van uw hond. Als u niet zeker bent van de verschillen in voedingsbehoeften tussen puppy's en volwassenen, vermeldt de Merck Veterinary Manual de aanbevolen voedingsstoffen voor honden, samen met de aanbevolen hoeveelheid naar gewicht en leeftijd. Volgens Goldstein hebben gevriesdroogde rauwe voedingsmiddelen minder risico op door voedsel overgedragen ziekten en kunnen ze zonder koeling worden bewaard. Pro Plan is een van de hondenvoermerken die het vaakst worden genoemd door fokkers en veterinaire professionals.

U zou de verklaring moeten kunnen vinden dat de FDA een van de belangrijkste aspecten van een hond- of kattenvoerlabel beschouwt op het achteretiket (in klein lettertype). Complete en uitgebalanceerde diëten moeten de minimale hoeveelheid bevatten van alle voedingsstoffen die nodig zijn voor honden, wat ook wordt aangegeven in de „gegarandeerde analyse”. Nutro Wholesome Essentials Adult Natural Dry Dog Food is speciaal ontwikkeld voor volwassen honden van grote rassen. Oudere honden brengen misschien meer tijd door in hun hondenbed dan jongere pups, maar dit maakt goede voeding nog belangrijker.

Dus wat moet het beste droge hondenvoer bevatten? We gingen rechtstreeks naar de bron en vroegen een dierenarts om hun keuzes voor het beste hondenvoer aan te bevelen en waar je op moet letten de volgende keer dat je boodschappen doet voor de beste vriend van de mens. Als u zich zorgen maakt over wat het beste hondenvoer is voor de levensfase van uw hond, raadpleeg dan uw dierenarts om te zien welk podiumvoer geschikt is voor uw hond. Vraag elke Facebook-vriend die niet stopt met het plaatsen van foto's van hem of hond naar het beste droge hondenvoer en je zult veel meningen horen. .

Leave a Comment

All fileds with * are required