Welk hondenvoer is het beste voor puppy's?

Bekijk de top 10 beste merken puppyvoeding geselecteerd door de redactie van The dog food Advisor. De aandoening komt veel vaker voor bij grotere rassen, 2.Gold Puppy is een van de 9 droge formules die zijn opgenomen in onze recensie van de Fromm Gold-productlijn. Deze graanvrije, hypoallergene puppyvoeding is ontworpen voor de kleinere rassen in je leven, van Yorkies tot Boston-terriërs. Echte zalm is het eerste ingrediënt.

De gevriesdroogde brokjes zijn ook rauw gecoat voor extra smaak, dus als je een kieskeurige pupper hebt, bekijk deze dan eens. Honden zijn, in tegenstelling tot katten, geen strikte carnivoren. Hoewel vlees het grootste deel van hun dieet uitmaakt, kunnen gedomesticeerde honden ook voedingsstoffen afleiden uit granen, fruit en groenten. Deze niet-vleesproducten zijn niet alleen vulstoffen, maar kunnen een waardevolle bron zijn van essentiële vitamines, mineralen en vezels.

Een goed hondenvoer bevat vlees, groenten, granen en fruit. Het beste hondenvoer bevat hoogwaardige versies van deze ingrediënten die geschikt zijn voor het spijsverteringsstelsel van uw hond. De gegarandeerde analyse bevestigt maar liefst 29% ruw eiwit, maar liefst 18% ruw vet en niet meer dan 4,5% ruwe celstof. Er is niet meer dan 10% vocht en 1,2% calcium samen met verschillende andere vitamines, mineralen en taurine voor welzijn.

De ingrediënten in deze formule zijn zorgvuldig geselecteerd om de gezondheid en het welzijn van uw hond te ondersteunen tijdens de kritieke puppyfase. Verkrijgbaar in een zak van 5 pond, een zak van 15 pond en een zak van 30 pond, je hebt de keuzevrijheid als het gaat om hoeveel voedsel je in één keer moet kopen. Alleen omdat je een beperkt budget hebt, wil nog niet zeggen dat je je puppy niet van hoogwaardige voeding kunt voorzien. Purina heeft een „puppy chow-formule” ontwikkeld die de bouwstenen van puppyvoeding bevat, zodat uw hond de ondersteuning heeft die hij nodig heeft voor het laten groeien van spieren, voor een gelukkige buik, een scherpe geest en immuungezondheid.

Dit recept bevat essentiële voedingsstoffen zoals die in moedermelk en is gemaakt met echte, op de boerderij gekweekte kip en rijst. De stukjes zijn hapklare voor het mondje van je puppy en het recept bevat 30% meer eiwitten dan andere merken om de dagelijkse groei van je puppy bij te houden. Dit puppyvoer is geschikt voor alle rasgroottes en zit boordevol 100% van de essentiële voedingsstoffen die uw puppy nodig heeft om groot en sterk op te groeien. Je kleine harige vriend is gefocust op avonturen en om hem te ondersteunen terwijl hij de wereld verkent, heeft hij een smakelijke hondenbrokjes nodig die vol zitten met de juiste voedingsstoffen.

DHA helpt de ontwikkeling van de hersenen en het gezichtsvermogen van uw hond te ondersteunen en antioxidanten zoals vitamine C helpen zijn immuungezondheid te ondersteunen. . Dit droge hondenvoer is verkrijgbaar in een zak van 4,4 pond of een zak van 32 pond en het is betaalbaar geprijsd, meer dan veel andere opties voor puppyvoer die op de markt verkrijgbaar zijn. Om de voedingsbehoeften van extra kleine, kleine en speelgoedrassen te ondersteunen, heb je een formule nodig die alle eiwitten, mineralen en vitamines bevat die nodig zijn om ze te ondersteunen terwijl ze groeien.

Deze kleine, smakelijke brokjes zijn ontworpen voor kleine tanden en kieskeurige eters. Als uw puppy een verwacht volwassen gewicht heeft tussen de negen en 22 pond, is dit puppyhondenvoer ideaal. Het is op maat gemaakt voor puppy's tot 10 maanden oud omdat het voldoet aan de hoge energiebehoeften van een hond van een klein ras tijdens hun korte maar intense groeiperiode. Je kleine pup krijgt de immuunondersteuning die hij nodig heeft, samen met een exclusieve mix van antioxidanten en vitamines.

Bovendien bevordert deze formule een gezonde spijsvertering door middel van goed verteerbare eiwitten en probiotica. Wanneer u een puppyvoeding kiest, moet u ervoor zorgen dat het ten minste zes essentiële ingrediënten bevat, waaronder eiwitten, vetten, koolhydraten, vitamines, mineralen en watergehalte. De eiwitbron kan anders zijn, zoals kip of zalm, maar uiteindelijk moet het eiwitten bevatten als het primaire ingrediënt. Even belangrijk is dat u moet weten welke ingrediënten niet in puppyvoeding mogen zitten.

Vermijd ook kunstmatige kleuren, chemicaliën en vulstoffen. In de praktijk leveren veel van de beste recepten voor puppyvoeding nog meer eiwit. 22% eiwitgehalte vertegenwoordigt de minimale dagelijkse vereisten die nodig zijn om een puppy gezond te houden. Dicalciumfosfaat, calciumcarbonaat, zout, kaliumchloride, visolie, natuurlijk aroma, azijn, citroenzuur, taurine, cholinebitartraat, zinkgluconaat, ferrosulfaat, vitamine E supplement, kopergluconaat, niacine (vitamine B, mangaangluconaat, vitamine A supplement, thiamine mononitraat (vitamine B, pyridoxinehydrochloride (vitamine B, seleniumgist, riboflavine (vitamine B), vitamine B12-supplement, cholecalciferol (bron van vitamine D, kaliumjodide).

Bevat een bron van levende (levensvatbare), natuurlijk voorkomende micro-organismen. Zoete aardappelen, wortelen, havermout, appels, natuurlijke smaak, kaliumchloride, zout, johannesbroodpitmeel, visolie, guargom, natriumtripolyfosfaat, cholinechloride, mineralen (zinksulfaat, ferrosulfaat, kopersulfaat, mangaansulfaat, kaliumjodide, natriumseleniet), calciumcarbonaat, vitamines (vitamine E Supplement, niacine, thiamine mononitraat, calciumpantothenaat, pyridoxinehydrochloride, vitamine B-12-supplement, riboflavinesupplement, vitamine A-supplement, foliumzuur, vitamine D-3-supplement, biotine). Een bepaald hondenvoer kan bijvoorbeeld adviseren om uw hond 2 tot 4 ½ kopjes voer per dag te geven. Zoals u kunt zien, biedt de high-end van dit assortiment meer dan het dubbele van de calorieën van de low-end aanbeveling, dus dat is echt geen nuttig bereik.

Volg de richtlijnen van de fabrikant van puppyvoeding voor hoeveel u uw puppy moet voeren. Over het algemeen kan dit overal van 2-5 kopjes of meer zijn, afhankelijk van de huidige grootte van uw puppy en de geschatte grootte van de volwassene. U kunt uw puppy overschakelen op hondenvoer voor volwassenen zodra ze 80% — 90% van haar volwassen grootte heeft bereikt. Meestal gebeurt dit rond 9-12 maanden voor kleine rassen en 12-24 maanden voor grotere rassen.

De dierenvoedingsindustrie.3 definieert een puppy van een groot ras als een puppy waarvan het volwassen gewicht naar verwachting meer dan 70 pond zal bedragen. Door een paar eenvoudige criteria te overwegen, kunt u een geweldig hondenvoer kiezen voor uw groeiende (en schattige) puppy. Het bedrijf Canidae is sinds 1996 eigendom van een familie en biedt de productie van hondenvoer in hun Ethos Pet Nutrition-laboratorium in Texas. Maar er zijn nog een aantal andere factoren waarmee ouders van huisdieren rekening moeten houden bij het kiezen van het juiste voedsel voor hun puppy's naast ingrediënten.

Het bedrijf gebruikt niet alleen ingrediënten van hoge kwaliteit, het werkt ook rechtstreeks samen met een Italiaanse veterinaire voedingsdeskundige om voedingsmiddelen te maken die volgens de hoogste normen zijn samengesteld, terwijl veel andere merken hun voedsel eenvoudig formuleren op basis van informatie uit bestaande onderzoeken. Dit proces zet het zetmeel in het voedsel om in een gemakkelijk verteerbare vorm, terwijl ook gifstoffen worden vernietigd en de ingrediënten worden gesteriliseerd. Castor %26 Pollux gebruikt alleen biologische producten in hun voedsel en benadrukt het belang van scharrelvlees en het vermijden van maïs, tarwe, soja en kunstmatige conserveermiddelen. Een puppyrecept voor dierenvoer bevat bijvoorbeeld meer calorieën per portie en verschillende niveaus van fosfor en calcium dan voedsel voor volwassenen.

Ben heeft de kans gehad om met honderden verschillende soorten te werken, maar zijn favoriete dieren zijn altijd honden geweest. Dit droge puppyvoer bevat granen en is verkrijgbaar in een zak van 18 pond, een zak van 34 pond en een zak van 47 pond. .

Leave a Comment

All fileds with * are required