Wat is het populairste droogvoer voor honden?

. Bevat gedetailleerde beoordeling en sterbeoordeling voor elke selectie, Graanvrij · Instinct Dog Food Review · Merrick Dog Food Review. Vet is ook hoog met 18%, en dat is precies wat je wilt van droog hondenvoer. Dit voedsel heeft een lager eiwitgehalte met slechts 26%.

Vet is ook lager dan andere opties met 16%. Dit is een van de belangrijkste redenen waarom dit voedsel goedkoper is dan andere opties; het bevat simpelweg minder vlees, wat een duur ingrediënt is. Desondanks zullen de meeste honden echter nog steeds gedijen op dit voer. Er is veel leuk aan het American Journey Grain-Free Dry Dog Food.

In tegenstelling tot de meeste hondenvoer op deze lijst, gebruikt het zalm als het primaire droge hondenvoer. Kip en kalkoen zijn ook inbegrepen, bovenop een verscheidenheid aan plantaardige eiwitten. Als gevolg hiervan bevat dit hondenvoer vrij veel eiwitten met 32%. Je moet echter niet vergeten dat veel van het eiwit afkomstig is van groenten en daarom niet zo hoogwaardig als andere opties.

Dit voedsel bevat een beetje eiwitarm met slechts 24% en bevat ook slechts 14% vet. Het eiwit- en vetgehalte dat onze honden nodig hebben om te gedijen, is er gewoon niet. Eiwit bedraagt slechts 26%, terwijl het vet 16% bedraagt. Voor de prijs zou je verwachten dat het een stuk hoger zal zijn.

Dit hondenvoer is echter iets duurder dan andere opties. Het bevat ook minder dan stellaire ingrediënten zoals brouwersrijst en spliterwten. Het eiwitgehalte is slechts 21%, wat veel lager is dan de meeste andere hondenvoer op deze lijst. Het vetgehalte bedraagt slechts 13%.

Eiwit is slechts 20%, wat een van de laagste op de markt is. Dit is ook extreem laag, zelfs in vergelijking met zeer goedkope opties. Naast glucosamine en chondroïtine voor een optimale gezondheid van de gewrichten, zijn gechelateerde mineralen (mineralen die chemisch aan eiwitten zijn gehecht) om de spijsvertering te bevorderen inbegrepen, een ingrediënt dat doorgaans wordt toegevoegd in hondenvoer van hogere kwaliteit. Werber legt uit dat, omdat veel honden niet genoeg water drinken, het toevoegen van vochtig ingeblikt voedsel (dat minder koolhydraten en meer smaak heeft) aan hun droogvoer een win-win is.

Deze bedrijven sturen regelmatig zakken vers voedsel van menselijke kwaliteit dat speciaal is ontworpen voor de behoeften van uw hond naar uw deur. Als je een wannabe schoothondje hebt van meer dan 50 pond, heb je een gespecialiseerde hondenvoerformule nodig die is ontworpen om magere spieren, gezonde gewrichten en een optimale lichaamsconditie te behouden. Hun formule voor droog hondenvoer is er in drie smaken; Kip en eend, hertenvlees en eend en lam, en biedt een milieuvriendelijke aanpak, van de biologische ingrediënten tot milieuvriendelijke verpakkingen. Als bonus is het bedrijf ook milieubewuste en zorgt ervoor dat zijn brokjes en verpakkingen worden geproduceerd met 100 procent hernieuwbare energie - inderdaad, voor elke 1 pond voer voor huisdieren dat het verkoopt, koopt het 1 kWh hernieuwbare energie, wat gewoon geprezen moet worden.

Om te beginnen is het lang niet zo rommelig of stinkend als nat voedsel, dus als je een pelsbaby hebt die de neiging heeft om hun voedsel rond te gooien, zul je brokjes veel gemakkelijker op te ruimen vinden. Zodra aan deze drie behoeften is voldaan, kunt u een beetje kieskeuriger worden in uw zoektocht om het allerbeste voer voor uw hond te vinden. Wanneer we echter beginnen met het voeren van commercieel hondenvoer voor onze honden, ligt de verantwoordelijkheid voor het kiezen van het juiste macronutriëntengehalte bij ons. .

Leave a Comment

All fileds with * are required