Wat is het #1 hondenvoer ter wereld?

Bovenaan de lijst staan kippenmeel en kippenvet plus gierst en eieren. Koolhydraten omvatten pompoenpitten, kelp, amandelen, wortelen, appels, bosbessen en veenbessen. Gezonde extra's zoals probiotica en spijsverteringsenzymen zijn inbegrepen. We raden dit voer aan voor actieve honden met een normaal gewicht met een afbraak van 36% eiwit, 15% vet en 5% vezels.

Dit voer heeft voedingsproeven ondergaan en elke kop bevat 418 kcal. In het afgelopen decennium is het aantal merken voor dierenvoeding explosief gestegen. Zozeer zelfs, dat het laatste onderzoek ons vertelt dat er minstens 630 merken beschikbaar zijn voor Amerikaanse eigenaren van gezelschapsdieren, 1 Dat is een enorme hoeveelheid, en het is begrijpelijk waarom de meeste hondenbezitters niet weten waar ze moeten beginnen als het gaat om het kiezen van het beste hondenvoermerk voor hun hond. Dus nu weet je van de top 10 beste hondenvoermerken en brokjes die momenteel beschikbaar zijn voor alle eigenaren en hun honden.

We hebben al het harde werk uit je zoektocht gehaald. Je hebt nu dus meer tijd om met Fido door te brengen in plaats van te verdrinken in de honderden hondenvoer en merkopties. Top 12 hondenrassen om te houden als buitenhonden. Heb je de ingrediënten gelezen op de Purina Baneful tas die je hebt gepost? De eerste drie ingrediënten zijn GEMALEN GELE MAÏS, KIPPENBIJPRODUCTMEEL (GEEN ECHTE KIP) en MAÏSGLUTENMEEL.

Het is belangrijk op te merken dat de AAFCO geen specifieke voedingsmiddelen goedkeurt en dat ze geen regelgevende instantie zijn. Nature's Logic is gebaseerd op een hele voedingsbenadering van voeding en maakt volledig dieetvoer voor huisdieren zonder synthetische vitamines. Alle voedingsstoffen die uw pup nodig heeft, komen van het vlees, de groenten en het fruit waaruit de smakelijke recepten van het merk bestaan. Je kunt om budgetredenen geen vuilnisvoer op wat een hondenvoerlijst van goede kwaliteit zou moeten zijn, alleen om budgetredenen.

Praten met uw dierenarts over het dieet van uw hond is dubbel belangrijk voor rassen waarvan bekend is dat ze een hoger risico lopen op DCM (waaronder Doberman-pinschers, boksers, Ierse wolfshonden, Duitse Denen en anderen). Pet Plate biedt premium hondenvoer van menselijke kwaliteit dat wordt verzonden in voorgeportioneerde, magnetronbestendige containers, zodat u uw hondenmetgezel gemakkelijk kunt bedienen. Maar alleen omdat uw hond allergisch is voor een of meer eiwitten, wil nog niet zeggen dat u moet beknibbelen op de voedingswaarde van het voer van uw huisdier. Als op een hondenvoerlabel niet staat dat het volledig en uitgebalanceerd is volgens de AAFCO-normen, moet u het alleen als aanvullend voer beschouwen.

Dit is het ENIGE voedsel dat ik ze allemaal kan laten eten zonder een heleboel verschillende merken of formules te hoeven kopen. Hondenbezitters hebben opgemerkt dat hun oudere honden een hogere toename van het energieniveau vertonen na het nuttigen van Taste of the Wild hondenvoer. Victor is een ander al lang bestaand merk voor dierenvoeding en ze proberen premium voer voor huisdieren te leveren tegen betaalbare prijzen. Na een beetje omgeschakeld te hebben vanwege voedselallergieën en te willen wat het beste was voor de honden, vond ik Nulo.

Vers of hondenvoer van menselijke kwaliteit wordt minimaal verwerkt en voorzichtig gekookt om voedingsstoffen vast te houden en het risico op schadelijke bacteriën die mogelijk in rauw hondenvoer kunnen worden aangetroffen te verminderen. Maar hoewel het een goed startpunt is voor je onderzoek, is het bij het winkelen voor hondenvoer zeker mogelijk om dieper te graven.

Leave a Comment

All fileds with * are required