Welk voer is elke dag goed voor honden?

Voor eigenaren van gezelschapsdieren die hun honden geen vis kunnen voeren, is kip een volkomen gezonde optie. Net als bij andere menselijke voeding die aan honden kan worden geserveerd, moet kip volledig ongekruid worden geserveerd. Het is essentieel dat er geen botten of kippenvet worden geserveerd. Gekookte kippenbotten vormen een verstikkingsgevaar omdat ze kunnen breken en de luchtpijp of het spijsverteringskanaal kunnen blokkeren of zelfs scheuren.

Kip die op de juiste manier wordt bereid, kan de volgende gezondheidsvoordelen bieden:. Zalm, garnalen en tonijn zijn allemaal veilig voor honden om te eten en goede eiwitbronnen. Het is volkomen acceptabel om uw hond een puur brokdieet te geven. Of je kunt hun dieet mengen met wat gekookt of rauw vlees, vis, groenten en rijst.

De eerste op onze lijst met beste menselijke voeding voor honden is pindakaas. Als favoriete traktatie voor veel hoektanden is pindakaas een uitstekende bron van eiwitten, hart-gezonde vetten, vitamine B, niacine en vitamine E. Voor een stimulerende activiteit die uw hond urenlang bezig houdt, kunt u overwegen pindakaas in een Kong-hondenspeelgoed te stoppen. Kies voor rauwe, ongezouten pindakaas.

Als een van de meest voorkomende ingrediënten in voer voor huisdieren, is gekookte kip een ander menselijk voedsel dat goed is voor honden. Gekookte kip kan samen met het gewone voer van uw hond in de kom worden geschoven om extra eiwitten en een vleugje kruiden toe te voegen. Naast een hartige traktatie, is gekookte kip ook een gezonde maaltijdvervanger als je in een snuifje zit en geen hondenvoer meer hebt. Kaas is een fantastische traktatie voor uw hond, zolang ze geen lactose-intolerant is, wat een klein percentage van de honden is.

Zorg ervoor dat je de reactie van je hond volgt nadat je haar kleine hoeveelheden kaas hebt gevoerd. Kies voor variëteiten met weinig of minder vet en voer niet te veel, omdat veel kaassoorten veel vet kunnen bevatten. Kwark is meestal een goede keuze voor honden. .

Babywortelen zijn een caloriearme traktatie die geweldig is voor de tanden van uw hond. Bovendien bevatten wortelen veel vezels, bètacaroteen en vitamine A. U kunt uw hond ook gewone wortels geven, maar zorg ervoor dat u ze in kleine hapklare stukjes snijdt om te voorkomen dat uw hond stikt. Een ander veilig mensenvoer voor honden is yoghurt.

Yoghurt bevat veel calcium en eiwitten, waardoor het een geweldige traktatie is voor hoektanden. Bovendien kunnen yoghurt met actieve bacteriën fungeren als probioticum en zijn ze goed voor het spijsverteringsstelsel van uw hond. Houd er rekening mee dat je alleen yoghurt moet kiezen die geen kunstmatige zoetstoffen of toegevoegde suikers bevatten. Griekse yoghurt is meestal de beste keuze voor honden, omdat het minder lactose bevat dan gewone yoghurt.

U mag uw hond ook kefir voeren, zolang het maar gewoon en ongearomatiseerd is. Overweeg om gekookte zalm aan het gerecht van uw hond toe te voegen, zalmolie op haar voerbak te gieten of hem wat van uw ongewenste vishuiden te laten glijden. Een ei opruimen voor je pup is een geweldige manier om haar dieet een eiwitboost te geven. Behalve dat ze veel eiwitten bevatten, zijn eieren ook een fantastische bron van licht verteerbaar riboflavine en selenium.

Om het risico op salmonella te voorkomen, moet u eieren grondig koken. Zorg er wel voor dat je geen kruiden toevoegt. Zowel maïs als popcorn zijn veilige snacks voor honden. Zowel rauwe als gekookte wortelen zijn veilig voor uw hond om te eten.

Bottenbouillon biedt zulke enorme voordelen voor uw hond. Wat is bottenbouillon precies? Het zijn botten, enkele dagen laag gestoofd met appelciderazijn. Dit breekt langzaam al deze voedingsstoffen af, waardoor ze extreem biologisch beschikbaar zijn voor het lichaam. Het maakt niet uit wat je voedt, of het nu gaat om commerciële rauwe, zelfgemaakte maaltijden of iets anders, orgaanvlees is een cruciaal onderdeel van het dieet.

Organen en klieren zijn rijk aan voedingsstoffen. Dit omvat de lever, nieren, bijnieren, alvleesklier, hersenen, maag (pens) en het hart. Lever en ander orgaanvlees zijn krachtbouwers (ook bekend als bloedbouwers). In de traditionele Chinese geneeskunde worden ze bloedtonica genoemd.

Eieren worden beschouwd als een voedingskracht. Ze worden het meest complete eiwit genoemd en zijn letterlijk 100% biologisch beschikbaar. En ze zijn zo gemakkelijk toe te voegen aan het dieet van je hond. Voor een grote hond is een ei per dag goed en voor kleinere honden gaat het met misschien een half ei.

Of ga om de dag mee — wat je ook comfortabel maakt. Voor omega-3-oliën raad ik aan om regelmatig kleine, vette vis te voeren. Sardines en ansjovis, als zeer kleine vissen, hebben geen tijd gehad om de gifstoffen in grotere vissen op te hopen. En blijf weg van vis die op de boerderij is grootgebracht.

Zorg ervoor dat je MCT-olie koopt die geen laurinezuur bevat. Een algemeen aanbevolen dagelijkse dosis is ongeveer 1 theelepel per 10-20 pond lichaamsgewicht. Begin langzaam en werk je daar naar toe. Sluit je aan bij bijna 100.000 abonnees die van Dogs Naturally houden om speciale kortingen en premium content te ontgrendelen.

Aan de andere kant zijn er veel menselijke voedingsmiddelen die volkomen veilig en zelfs gezond zijn voor honden om af en toe te eten. Raadpleeg uw dierenarts als u vragen heeft over wat menselijk voedsel veilig is en wat schadelijk is. Dierenartsen zien de naschokken van de opioïde-epidemie, aangezien huisdieren en politiehonden nieuw leven moeten worden ingeblazen met opioïde tegengif. Zorg ervoor dat je de pitten helemaal laat vallen voordat je ze aan je hond geeft, omdat niet-gepopte korrels een verstikkingsgevaar kunnen worden.

Daarnaast is het belangrijk om uw hond geen rauwe kip te voeren om een Salmonella-infectie te voorkomen (40). Kip kan aan uw hond worden gegeven als aanvulling op hun reguliere voer of zelfs als tijdelijke vervanging. Bovendien is het vermeldenswaard dat sommige wilde paddenstoelen giftig zijn voor uw hond en paddestoelvergiftiging kunnen veroorzaken (54, 5.Dit komt omdat honden lage niveaus van lactase hebben, een spijsverteringsenzym dat de suikers in melk afbreekt. Amandelen bevatten ook veel vet en calorieën en kunnen bij honden gewichtstoename en pancreatitis veroorzaken.

Hoewel het oké is voor honden om een beetje melk te hebben, moeten eigenaren op de hoogte zijn van de symptomen van lactose-intolerantie en willen ze misschien vasthouden aan het geven van water aan hun honden. .

Leave a Comment

All fileds with * are required