Wat is het beste voer om een hond te geven?

Smaak van de wilde oude prairie. Organix Chicken %26 Havermout Droog hondenvoer. Zignature Lamb hondenvoer met beperkte ingrediënten. Honden zijn, in tegenstelling tot katten, geen strikte carnivoren.

Hoewel vlees het grootste deel van hun dieet uitmaakt, kunnen gedomesticeerde honden ook voedingsstoffen afleiden uit granen, fruit en groenten. Deze niet-vleesproducten zijn niet alleen vulstoffen, maar kunnen een waardevolle bron zijn van essentiële vitamines, mineralen en vezels. Een goed hondenvoer bevat vlees, groenten, granen en fruit. Het beste hondenvoer bevat hoogwaardige versies van deze ingrediënten die geschikt zijn voor het spijsverteringsstelsel van uw hond.

Veel van het voedsel dat mensen eten, is veilig voor honden. En sommige zijn zelfs gezonde toevoegingen aan het dieet van uw hond. Geef Fido het juiste voedsel en hij krijgt gezondheidsvoordelen, zoals een betere immuniteit, sterkere gewrichten en nog frissere adem. Zoals Lindsay-Jean Hard meldt voor Food52, zijn er enkele algemene richtlijnen die u kunnen helpen erachter te komen wat u wel en niet uw hond moet voeren.

Wees bijvoorbeeld voorzichtig met voedingsmiddelen met veel suiker en vet. Zoals Hard uitlegt: „De kans is groot dat als je weet dat je iets met mate moet eten, je huisdier dat ook zou moeten zijn. Je moet ook pittig voedsel vermijden, dat grote schade kan aanrichten aan het spijsverteringsstelsel van een hond. En houd er rekening mee dat volgens deskundigen niet meer dan 5% van het dieet van uw hond afkomstig mag zijn van traktaties of mensenvoeding.

Commercieel verkocht hondenvoer is ontworpen om uw hond te voorzien van een gezond, uitgebalanceerd dieet. Benieuwd naar welk voedsel je met je hond kunt delen? Lees verder om enkele van de beste voedingsmiddelen te bekijken om uw hond te geven. Varkensvlees is een goed verteerbaar eiwit en zit boordevol aminozuren. Bovendien veroorzaakt varkensvlees bij sommige huisdieren minder snel een allergische reactie in vergelijking met andere vleesopties.

Ook opmerkelijk is dat varkensvlees meer calorieën per pond bevat dan ander vlees, wat betekent dat het met mate aan het dieet van uw hond moet worden toegevoegd. Nog een eiwitoptie die de AKC aanbeveelt om uw hond te voeren? Eieren. Eieren zijn veilig voor het dieet van een hond, zolang ze maar volledig gaar zijn. Ze zijn een geweldige bron van eiwitten.

En ze kunnen zelfs helpen een maagklachten te kalmeren. . Gewone yoghurt is een goede snack voor honden omdat het rijk is aan eiwitten en calcium. Bovendien kunnen de actieve bacteriën in yoghurt het spijsverteringsstelsel van uw hond helpen versterken.

Geef uw hondenyoghurt gewoon niet met toegevoegde suiker of kunstmatige zoetstof. Mother Nature Network meldt dat yoghurt een ideale snack is voor honden, vooral als uw hond spijsverteringsproblemen heeft. En Modern Dog merkt op dat gewone bevroren yoghurt een geweldige zomerverwennerij kan zijn voor uw hond. Mother Nature Network beveelt havermout ook aan als een goede snack voor honden.

Het is een geweldige bron van vezels, waardoor het ideaal is voor honden met problemen met darmonregelmatigheid. Het is ook een veilige graanbron voor honden met tarweallergieën. Mother Nature Network adviseert om, voordat u havermout aan uw hond serveert, deze grondig te koken. Modern Dog merkt op dat havermout kan worden gevoed in combinatie met probiotica om honden te helpen de darmregelmaat te behouden.

Cashewnoten zitten boordevol nuttige voedingsstoffen, waaronder calcium, magnesium, antioxidanten en eiwitten. Ze bevatten minder vet dan andere noten, zoals walnoten, amandelen of pecannoten. Maar als u uw hond te veel geeft, kan dit leiden tot gewichtstoename en andere vetgerelateerde aandoeningen. Laat uw hond dus met mate alleen ongezouten cashewnoten eten.

Het beste voer om te voeren is een commerciële brok van hoge kwaliteit die is ontworpen voor puppy's. Zalm, garnalen en tonijn zijn allemaal veilig voor honden om te eten en goede eiwitbronnen. Voor eigenaren van gezelschapsdieren die hun honden geen vis kunnen voeren, is kip een volkomen gezonde optie. Het is essentieel dat er geen botten of kippenvet worden geserveerd.

Na een beetje omschakelen vanwege voedselallergieën en het willen wat het beste was voor de honden, vond ik Nulo. Als u op zoek bent naar een gezond gewicht voor uw hond, moet zoet en vet voedsel worden vermeden. schakelde haar over op kippensoep voor het puppyvoer van de ziel en het loste haar spijsverteringsproblemen binnen een paar dagen op. Door de lage hoeveelheden natrium in rijst is het een zeer heilzaam voer voor honden die last hebben van hoge bloeddruk.

Gelukkig, voor elk voedselschroot dat je Sparky niet onder de tafel moet laten stofzuigen, is er nog een voedselschroot dat oké is, of zelfs geweldig, voor het dieet van je hond. Ik vraag me af waarom ik nog nooit van Eagle Pack had gehoord, omdat ik vind dat het een geweldig eten is voor een veel betaalbaardere prijs dan andere populaire „hoogwaardige merken”. Als bij uw hond een voedselallergie is vastgesteld die wordt veroorzaakt door granen, kunt u kiezen voor een graanvrij dieet onder begeleiding van uw dierenarts. De voedingsbehoeften van een puppy verschillen van die van een volwassen hond, daarom is het een goed idee om uw jonge hond een puppyformule of een voer in alle levensfasen te geven.

Natvoer bevat grotere hoeveelheden vers vlees, gevogelte, vis en dierlijke bijproducten, samen met meer getextureerde eiwitten afkomstig van granen. .

Leave a Comment

All fileds with * are required