Welk hondenvoer is het beste?

Hier zijn de top 20 beste merken voor droog hondenvoer van The Dog Food Advisor voor de huidige maand. Bevat gedetailleerde beoordeling en sterbeoordeling voor elke selectie, Instinct Dog Food Review · Merrick Dog Food Review · Wellness Complete Health. Honden zijn, in tegenstelling tot katten, geen strikte carnivoren. Hoewel vlees het grootste deel van hun dieet uitmaakt, kunnen gedomesticeerde honden ook voedingsstoffen afleiden uit granen, fruit en groenten. Deze niet-vleesproducten zijn niet alleen vulstoffen, maar kunnen een waardevolle bron zijn van essentiële vitamines, mineralen en vezels.

Een goed hondenvoer bevat vlees, groenten, granen en fruit. Het beste hondenvoer bevat hoogwaardige versies van deze ingrediënten die geschikt zijn voor het spijsverteringsstelsel van uw hond. Als het gaat om specifieke ingrediënten, zoek dan naar brokjes die zijn gemaakt van een verscheidenheid aan voedselrijke hele voedingsmiddelen, adviseert dierenarts W. Jean Dodds, eigenaar van Hemopet Holistic Care Veterinary Clinic.

Deze omvatten vlees en vis van hoge kwaliteit, wat koolhydraten, een mengsel van groenten en wat fruit. Veel droog hondenvoer bevat ook extra gezondheidsbevorderende ingrediënten, zoals omega-vetzuren voor de gezondheid van huid en vacht, en glucosamine, chondroïtine en mosselen met groene lippen voor gewrichtsondersteuning. Heb je de ingrediënten gelezen op de Purina Baneful tas die je hebt gepost? De eerste drie ingrediënten zijn GEMALEN GELE MAÏS, KIPPENBIJPRODUCTMEEL (GEEN ECHTE KIP) en MAÏSGLUTENMEEL. De laatste terugroepactie die het bedrijf startte, had alleen betrekking op één specifiek recept (Blue Wilderness Rocky Mountain Recipe Red Meat Dinner Wet Food for Adult Dogs).

In plaats daarvan komen de koolhydraten in graanvrij hondenvoer uit niet-graanbronnen zoals witte aardappelen, zoete aardappelen, erwten, linzen, kikkererwten, sojabonen en tapioca. Bovendien missen Beneful-formuleringen pre- en probiotica, die (IMO) standaard zijn in „kwaliteitsvoedsel”. Zolang een voer voldoet aan de volledige en uitgebalanceerde normen van AAFCO, zoals de onderstaande opties en logisch is voor de levensfase van uw hond, bent u klaar om te gaan. Dat betekent dat ze mooie afbeeldingen en esthetisch aantrekkelijke kleurenschema's op de verpakking hebben die bedoeld zijn om de gezondheid en kwaliteit van het voedsel aan te duiden.

Ik moest mijn Abbie laten testen op allergieën en het kwam terug dat ze zeer allergisch was voor kip en witte aardappelen, dus controleer of het huidige voedsel dat je hem hebt of hebt gevoerd kip of witte aardappelen bevat. Een paar van deze merken zijn uitgebracht in een artikel waarin stond dat het honden hartaandoeningen geeft. Er is geen een"gezondste hondenvoermerk” dat in alle gevallen goed werkt, omdat elke individuele hond unieke behoeften heeft, waaraan het beste kan worden voldaan door verschillende hondenvoer. Met omega-3-rijke sardines als het primaire eiwit en een litanie van „superfoods om vitamines en antioxidanten te leveren, bevat dit droge hondenvoer zelfs zelden gebruikte ingrediënten, zoals amandelen, abrikozen en artisjokken.

Veel goedbedoelende mensen maken beweringen over hondenvoeding zonder ze te ondersteunen met wetenschappelijk bewijs. Pet Plate biedt premium hondenvoer van menselijke kwaliteit dat wordt verzonden in voorgeportioneerde, magnetronbestendige containers, zodat u uw hondenmetgezel gemakkelijk kunt bedienen. Het gebied van hoogwaardige, hele voedingsmiddelen (en vaak van menselijke kwaliteit) opties groeit, evenals de vraag ernaar. Als uw hond allergisch is voor of intolerant is voor bepaalde granen, kan een graanvrij voer nuttig zijn.

Hoewel Krause een fan is van minimaal verwerkte of raw-food diëten voor honden (en een merkambassadeur voor gevriesdroogd rauw hondenvoermerk I and Love and You), zegt ze dat haar eigen mopshond „allergisch is voor het leven”.

Leave a Comment

All fileds with * are required