Welk hondenvoer is het beste?

Hier zijn de top 20 beste merken voor droog hondenvoer van The Dog Food Advisor voor de huidige maand. Bevat gedetailleerde beoordeling en sterbeoordeling voor elke selectie, Instinct Dog Food Review · Merrick Dog Food Review · Wellness Complete Health. Honden zijn, in tegenstelling tot katten, geen strikte carnivoren. Hoewel vlees het grootste deel van hun dieet uitmaakt, kunnen gedomesticeerde honden ook voedingsstoffen afleiden uit granen, fruit en groenten. Deze niet-vleesproducten zijn niet alleen vulstoffen, maar kunnen een waardevolle bron zijn van essentiële vitamines, mineralen en vezels.

Een goed hondenvoer bevat vlees, groenten, granen en fruit. Het beste hondenvoer bevat hoogwaardige versies van deze ingrediënten die geschikt zijn voor het spijsverteringsstelsel van uw hond. Als het gaat om specifieke ingrediënten, zoek dan naar brokjes die zijn gemaakt van een verscheidenheid aan voedselrijke hele voedingsmiddelen, adviseert dierenarts W. Jean Dodds, eigenaar van Hemopet Holistic Care Veterinary Clinic.

Deze omvatten vlees en vis van hoge kwaliteit, wat koolhydraten, een mengsel van groenten en wat fruit. Veel droog hondenvoer bevat ook extra gezondheidsbevorderende ingrediënten, zoals omega-vetzuren voor de gezondheid van huid en vacht, en glucosamine, chondroïtine en mosselen met groene lippen voor gewrichtsondersteuning. Heb je de ingrediënten gelezen op de Purina Baneful tas die je hebt gepost? De eerste drie ingrediënten zijn GEMALEN GELE MAÏS, KIPPENBIJPRODUCTMEEL (GEEN ECHTE KIP) en MAÏSGLUTENMEEL. Ze brengen huisdieren het risico op voedingstekorten, bacteriële infecties en mogelijk zelfs verwondingen door botten in het voedsel.

Ik moest mijn Abbie laten testen op allergieën en het kwam terug dat ze zeer allergisch was voor kip en witte aardappelen, dus controleer of het huidige voedsel dat je hem hebt of hebt gevoerd kip of witte aardappelen bevat. Bovendien zijn de brokjes kleiner dan normaal en gemakkelijker te verteren dan ander hondenvoer, dus als je een puppy hebt die tijdens de maaltijd een beetje te gretig wordt, zal dit voedsel gemakkelijker te hanteren zijn voor het zich ontwikkelende spijsverteringsstelsel. Gemaakt met premium eiwitten, omega-3-rijke ingrediënten, voedzame producten en verrijkt met probiotica en gewrichtssupplementen, controleert dit droge hondenvoer bijna alle dozen die eigenaren willen zonder een fortuin te kosten. Jennifer Frione, DVM, eigenaar van Lakeside Animal Hospital, voor begeleiding bij wat te zoeken in hondenvoer.

Het is belangrijk op te merken dat de AAFCO geen specifieke voedingsmiddelen goedkeurt en dat ze geen regelgevende instantie zijn. Ochoa vindt het ook leuk en merkt op dat eigenaren van bepaalde kleine rassen, zoals Franse buldoggen, versies kunnen krijgen die speciaal voor hun huisdier zijn geformuleerd. En in tegenstelling tot ander hondenvoer dat allemaal brokjes zijn, combineert het droogvoer met malse, geraspte stukjes die uw pup geïnteresseerd en tevreden houden zonder dat u extra hoeft te mengen. Dit zeer vertrouwde merk is uiterst transparant over zijn processen en biedt een breed scala aan formules voor honden van alle maten, leeftijden en levensstijlen.

Na een beetje omgeschakeld te hebben vanwege voedselallergieën en te willen wat het beste was voor de honden, vond ik Nulo. Dit is het ENIGE voedsel dat ik ze allemaal kan laten eten zonder een heleboel verschillende merken of formules te hoeven kopen. Op maat gemaakt voor uw hond en verkrijgbaar in verschillende smaken, zijn de recepten van Ollie precies wat veel honden en ouders van huisdieren willen in hondenvoer. Om het te vinden, kan eerst wat speurwerk nodig zijn, maar het zal veel nuttige details geven over het hondenvoer, inclusief profielinformatie over het type en de leeftijd van honden waarvoor het het beste is.

Tegenstrijdig advies, misleidende marketing en duizenden opties voor droog hondenvoer kunnen het vinden van de beste merken een uitdaging maken.

Leave a Comment

All fileds with * are required