Welk hondenvoer raden de meeste dierenartsen aan?

Deze aanbeveling is afkomstig van mijn onderzoek en het struikelen over The Tattooed Dog Trainer. Ze is voedingsdeskundige voor huisdieren en heeft jarenlange ervaring in zowel dierenvoeding als hondentraining. Honden zijn, in tegenstelling tot katten, geen strikte carnivoren. Hoewel vlees het grootste deel van hun dieet uitmaakt, kunnen gedomesticeerde honden ook voedingsstoffen afleiden uit granen, fruit en groenten.

Deze niet-vleesproducten zijn niet alleen vulstoffen, maar kunnen een waardevolle bron zijn van essentiële vitamines, mineralen en vezels. Een goed hondenvoer bevat vlees, groenten, granen en fruit. Het beste hondenvoer bevat hoogwaardige versies van deze ingrediënten die geschikt zijn voor het spijsverteringsstelsel van uw hond. Zoals ik al eerder zei, heeft Canada strengere vereisten voor voedselverwerking, waardoor dit een zeer betrouwbare optie is voor hondenbezitters.

Na een beetje omgeschakeld te hebben vanwege voedselallergieën en te willen wat het beste was voor de honden, vond ik Nulo. Op basis van leeftijd en gezondheidsproblemen hebben sommige honden mogelijk een speciaal dieet nodig, zoals dat van een dieet met beperkte ingrediënten. En graanallergieën zijn zeldzaam bij honden - de meeste verbeteringen in de huid of diarree bij het overschakelen naar graanvrij zijn eigenlijk omdat er een andere eiwitbron is gebruikt. En in tegenstelling tot ander hondenvoer dat allemaal brokjes zijn, combineert het droogvoer met malse, geraspte stukjes die uw pup geïnteresseerd en tevreden houden zonder dat u extra hoeft te mengen.

Maar 'bijproducten' betekent gewoon de stukjes van een dier die niet aan de menselijke voedselketen zouden worden verkocht. Een voordeel van droogvoer (of brokjes), merkte ze op, is dat de wrijving van het kauwen erop kan helpen de tanden en het tandvlees van uw hond gezond te houden. Om het eten effectief gezond en lekker te maken, moet je ervoor zorgen dat je er de volgende ingrediënten aan toevoegt. Als uw hond gezond is en een uitgebalanceerd dieet van hoge kwaliteit volgt, hoeft u uw huisdier mogelijk niet over te schakelen op een seniorenvoer.

Als je met brokjes gaat, stelde Morgan voor om het droogvoedsel te vullen met een beetje ingeblikt voedsel, vlees van huis of andere toppers. En een van de beste dingen van Purina Pro Plan is dat het grondig is getest door een bedrijf van topkwaliteit dat veterinaire voedingsdeskundigen in dienst heeft - dus het is wetenschappelijk goedgekeurd. Zoals de naam al aangeeft, zijn deze voorverpakte voedingsmiddelen voorraadstabiel en klaar om te eten, maar ze bevatten geen dubieuze conserveermiddelen. Wat commerciële bedrijven voor dierenvoeding betreft, staan hieronder mijn favorieten voor uitgebalanceerde voeding, smakelijkheid (hoe lekker honden denken dat het is) en kwaliteitscontrole.

Zoek naar de AAFCO-verklaring op de zak of blik hondenvoer als het er is, het is een teken van kwaliteit. Omdat de markt voor hondenvoer tegenwoordig zo groot is, bieden veel geweldige dierenartsen aanbevolen hondenvoermerken melanges voor honden met gevoelige magen, huidallergieën en andere speciale dieetvereisten. Gregory Gstrein, een stafdierenarts in het VCA Animal Hospital in Californië, zegt dat „het beste voedsel wordt ondersteund door daadwerkelijk onderzoek en voedingsproeven en Royal Canin doet het uitgebreide werk dat nodig is om te bewijzen dat hun voedsel uitstekende resultaten in de echte wereld oplevert.

Leave a Comment

All fileds with * are required