Waar hondenvoer wordt gemaakt?

Ja, 99 procent van de Purina-hondenvoerproducten wordt gemaakt in de VS, S, A. Lees meer over hoe en waar we ons hondenvoer produceren. Van alle Purina-producten voor dierenvoeding die in de VS worden verkocht, S, A. Niet alleen wordt de overgrote meerderheid van ons hondenvoer gemaakt in de VS, S, A.

Woody's Pet Food Deli herinnert aan Raw Cornish Hen Pet Food voor Salmonella Gezondheidsrisico Recall Pure Vita Salmon Entrée Hondenvoer vanwege mogelijk verhoogde niveaus van vitamine D Fromm herinnert aan vier sterren versnipperde entrée ingeblikt hondenvoer vanwege verhoogde niveaus van vitamine D Canada Recall Whiskas Droog kattenvoer Top Kwaliteit hondenvoer roept partij „Beef HVM” terug De duurste brokjes van diervoederkwaliteit Wat u kunt doen om de voedselveiligheid voor huisdieren te verbeteren Nutro Pet Food reageert niet Purina Pro Plan vermijdt vragen bijna) Alles over gesmolten ingrediënten voor dierenvoeding Bevat uw huisdiervoer met vogelgriep besmet gevogelte? Vragen die we de afgelopen 6 maanden naar de FDA hebben gestuurd Het draait allemaal om geld, wie betaalt uw kans om zorgen te uiten Het is een kwestie van tijd totdat het gebeurt De huisdierproducten houden zich aan geen wettelijke of veiligheidsnormen Problemen melden met vlooien- en tekenproducten Wist u dat 'Made in the USA' claim op een huisdier voedsel of huisdiertraktatie vereist dat voedsel of traktatie wordt gemaakt met 100% Amerikaanse ingrediënten? Blijkbaar wisten veel regelgevende instanties voor dierenvoeding dit niet. Waarom zouden er anders zoveel dierenvoeding die Made in the USA verklaring op hun etiketten maken als alle ingrediënten niet van Amerikaanse oorsprong zijn? Wist u dat de claim 'Made in the USA' op voer voor huisdieren of traktatie voor huisdieren vereist dat voedsel of traktatie wordt gemaakt met 100% Amerikaanse ingrediënten? Blijkbaar weten veel regelgevende instanties voor dierenvoeding dit niet. Waarom zouden er anders zoveel dierenvoeding die Made in the USA verklaring op hun etiketten maken als alle ingrediënten niet van Amerikaanse oorsprong zijn? Als bestaande regelgeving zou worden gehandhaafd, zou dit moeten betekenen dat een consument dit product zou kunnen kopen, erop vertrouwen dat alle ingrediënten in dit voer of traktatie voor huisdieren afkomstig zijn uit de Verenigde Staten. Maar wordt deze verordening gehandhaafd? Blue Buffalo vertelde me alleen dat ze de meeste ingrediënten uit de VS proberen te kopen, en als ze dat ingrediënt niet in de VS konden vinden, zouden ze buiten kopen.

Ze zouden niet onthullen wat die andere landen zouden kunnen zijn. De woordvoerder van het bedrijf vertelde me: „voor zover ik weet, is alles in het droge voedsel afkomstig uit de VS. Ik vroeg hoe zit het met het land van herkomst van alle vitamines en mineralen? Opnieuw werd verteld: „voor zover ik weet, is het land van herkomst van alle ingrediënten, waaronder vitamines en mineralen, afkomstig uit de VS. Biljac verklaarde dat alle ingrediënten afkomstig zijn uit de VS, met uitzondering van één vitamine uit Europa.

Het is een beetje moeilijk te zeggen in het Natura-beeld, maar hun bewering leest een beetje anders dan andere. Er staat: „Gemaakt door Natura in onze fabriek in Freemont Nebraska. Volgens de Natura-website - tomaten die in dierenvoeding worden gebruikt, zijn afkomstig uit Israël, zonnebloemolie afkomstig uit Argentinië, vitamines afkomstig uit Canada, Frankrijk, Duitsland, India, Nederland, Schotland en Zwitserland. Eerder contact met Nutrish-voer voor huisdieren vermeldde ingrediënten afkomstig uit de VS met uitzondering van lamsvlees uit Nieuw-Zeeland %26 Australië, olijfolie uit Spanje, Alfalfa uit Frankrijk, wat lijnzaad uit Canada, Tomatenpoeder uit Israël %26 Duitsland, IJzeroxide uit Duitsland, B-vitamines uit China.

Nutro vertelde me dat ze lokaal proberen te kopen, maar sommige ingrediënten zijn afkomstig uit het buitenland. Science Diet stelt de dingen een beetje anders; „Made in our USA Facilities with Natural Ingredients from North America %26 Europe (op zijn minst enige informatie over het land van herkomst). Een Wellness-vertegenwoordiger was niet beschikbaar voor onmiddellijke vragen, maar van eerder contact verklaarde het bedrijf: „95% van alle ingrediënten zijn Amerikaanse of Canadese ingrediënten, 4% (lamsvlees) uit Nieuw-Zeeland en minder dan 2% ingrediënten worden internationaal gekocht. Als op het etiket „Made in the USA” staat, moeten de ingrediënten in die zak of blik worden gehouden aan de voorschriften achter die verklaring.

Wanneer worden consumenten van dierenvoeding beschermd door regelgevende instanties? Ik wens u en uw huisdier (en) het beste, Koken voor huisdieren gemakkelijk gemaakt, Diner PAWsible Sommige bedrijven zoals Merrick vermelden hun land van herkomst. Als ik het land van herkomst zie dat specifiek op het etiket van de verpakking staat, kies ik het boven een land dat alleen Made in USA zegt. Hopelijk zullen er meer etiketten voor dierenvoeding beginnen met het vermelden van het land van herkomst, zodat consumenten met meer vertrouwen kunnen kopen. Als dat niet staat, neem ik aan dat het van elders komt en soms zal ik het bedrijf bellen om ze direct te vragen voordat ik koop.

Dit is 2 jaar oud, zie ik, maar ik vraag me af of dierenvoer ook zal worden beïnvloed door het nieuwe wetsvoorstel dat door het Congres is aangenomen en door de president is ondertekend. Kortom, Big AG kan alles uitbesteden aan het buitenland (lees China) en ze hoeven het land van herkomst niet langer bekend te maken. Ik neem aan dat dit ook voer voor huisdieren betekent. Ik kreeg van een dierenvoedingsbedrijf te horen dat als er staat „MADE in the USA”, het GEMAAKT is in de VS.

Het kan nog steeds uitbesteden en ingrediënten uit andere landen krijgen. We leven in een zeer giftige wereld. We kunnen alleen het beste doen wat we kunnen doen. Maar het zou leuk zijn als bedrijven voor dierenvoeding echt eerlijk waren.

Michelle, je maakt een heel goed punt. Je doet er alles aan om je huisdieren het best mogelijke voer te geven, maar 70 mijl verderop. We doen allemaal het beste wat we kunnen, maar er zijn zoveel factoren die buiten onze controle liggen. Omdat we niet alles kunnen controleren, kunnen we op zijn minst het best mogelijke voedsel gebruiken en bekende onzin voedingsmiddelen vermijden (die gevuld zijn met maïs, soja, tarwe en bijproducten die niet precies zijn genoemd naar wat ze zijn).

En dan hopen we er gewoon het beste van. Er is een biologische huisdiertraktatie bij Trader Joes die niet aangeeft waar het is gemaakt. Toen ik het aan de manager van TJ's vroeg, vertelde hij me dat als er niets staat, het in de VS is gemaakt. Is dit waar? Ik zou denken dat ze heel duidelijk zouden willen maken dat het in de VS is gemaakt en het op het pakket willen vermelden.

Dit is erg achterdochtig voor mij ???? Alle voer en lekkernijen voor huisdieren zouden contactgegevens van de fabrikant moeten hebben. Ze hoeven niet aan te geven waar het product is gemaakt. Maar nee, als het niets zegt, garandeert het niet dat het in de VS wordt gemaakt. Ik kreeg te horen dat Trader Joes niets zal verkopen dat uit China komt.

Ze gebruiken ook niet-GGO-groenten, meel enz. Ik zal wat onderzoek moeten doen om te bevestigen. Dat was vroeger het geval toen TJ's vroeger eigendom waren van de oorspronkelijke eigenaar, Joe Coulumbe. Maar nu is Trader Joe's eigendom van een Duits conglomeraat.

Ze herinneren zich ALLEEN een product en ALLEEN als een mens of huisdier ziek wordt na het eten ervan. Interessant, dat Blue je niet zou vertellen uit welke andere landen ze hun ingrediënten kunnen halen. Op hun Face Book-pagina, wanneer ze worden gevraagd waar hun ingrediënten vandaan komen, antwoorden ze altijd dat de meeste ingrediënten uit de VS komen, met de mogelijke uitzondering van lamsvlees, dat uit Nieuw-Zeeland kan komen, konijn, dat uit Frankrijk kan komen en vitamines die uit Europese bronnen kunnen komen, maar dat niets afkomstig is van China. Ze hadden deze vragen van mij in het verleden beantwoord, maar wilden dat vandaag niet.

Ik vroeg me af of de Purina-rechtszaak hier iets mee te maken had. Ik heb zelfs geprobeerd een ingrediënt of twee uit de ingrediëntenlijst van de hierboven afgebeelde lekkernijen te kiezen en daar specifiek naar te vragen - de vertegenwoordiger bleef maar zeggen dat ze die informatie niet had. Het lijkt mij dat dit een zeer verwarrend onderwerp is en wordt bestuurd door verschillende agentschappen. Tot overmaat van ramp zijn er vrijstellingen die legaal kunnen worden gebruikt door producenten van dierenvoeding.

Ik herinner me dat ik een regel van 93% zag op de website van de Amerikaanse douane, maar kon het nu niet gemakkelijk vinden. Dus ja, er is de opzettelijke uitstraling van 100%. Toch lijkt de wet een behoorlijke hoeveelheid bewegingsruimte toe te staan. Aangezien ik betwijfel of vitamine- en mineralenmengsels 7% van een voedingsmiddel uitmaken, zou dat niet in strijd zijn met de etiketteringsvereisten.

Dit komt naar voren in verschillende gesprekken in onze winkel wanneer ze zeggen dat ze alleen door Amerikaanse producten zijn gemaakt. Ik zei goed ja, het is gemaakt in hun Amerikaanse faciliteit, maar de meeste vitamines zijn afkomstig uit de VS. De meeste klanten vinden dit goed, zolang geen van de producten uit China komt. Ik ben het ermee eens dat het echt beter geformuleerd moet worden en dat iedereen beter geïnformeerd moet zijn.

Heb je een hondenvoer gemaakt dat 100% in ons is gemaakt? Ik kijk ook Het staat nu op het wellnesskernlabel uit China. Mijn puppy eet niet, het ruikt vreselijk, stuurde het terug Kijk naar een nieuw product genaamd Raw Wild. Het komt uit de VS, gemaakt van wilde elanden en herten uit de Rocky Mountains. Zoals ik het begrijp, zijn er een paar vitamines die, vanwege de FDA-voorschriften, niet in de VS kunnen worden vervaardigd.

Daarom kan hondenvoer waaraan vitamines zijn toegevoegd, niet 100% in de VS worden gemaakt. Terwijl ik de Raw Wild-website las, zeggen ze dat ze 99,4% rauwe elanden en herten zijn met de. Dus, heb je ooit ELK droog hondenvoer gevonden dat is gemaakt van 100% Amerikaanse ingrediënten?? Kocht call of the wild, maar ontdekte dat sommige ingrediënten afkomstig zijn uit het land. Is er All USA hondenvoer? Ik ben onlangs Nutrish nat hondenvoer gaan kopen en ontdekte dat het in Thailand is gemaakt.

JE HEBT ME NOG STEEDS NIET VERTELD WAAR DE AMERIKAANSE REIS WORDT GEMAAKT. Kunt u alstublieft de rol van AAFCO als regelgevende instantie uitleggen? AAFCO is geen regelgevende instantie. AAFCO is een particuliere onderneming die voorschriften en wetten voor dierenvoeding bezit en schrijft. FDA en elk ministerie van Landbouw zijn de regelgevende instanties op het gebied van voer voor huisdieren.

Eigenlijk zijn de AAFCO-voorschriften gebaseerd op federale wetgeving. Het probleem is dat niemand in de regelgeving het handhaaft. Het lijkt er vaak op dat de minste zorg van regelgevende instanties waarheidsgetrouwe labels en websites zijn - het kan ze gewoon niet schelen. Als uw huisdier ziek is geworden of is overleden waarvan u denkt dat het verband houdt met voer voor huisdieren, is het belangrijk om het probleem te melden aan de FDA en uw ministerie van Landbouw.

Bewaar al het voer voor huisdieren - stuur het niet terug voor een terugbetaling. Als uw huisdier veterinaire zorg nodig heeft, vraag dan uw dierenarts om zich aan de FDA te melden. Wanneer de voorschriften voor dierenvoeding niet worden nageleefd (fabrikanten) of gehandhaafd (toezichthouders), stappen advocaten in. Nieuwe rechtszaken - tegen Purina's Merrick Pet Food, Wysong.

De Association for Truth in Pet Food is ontstaan uit soortgelijke frustraties, en ze zijn erop gericht alle dierenvoedingsbedrijven ertoe te brengen een belofte te ondertekenen om hun informatie over het inkopen van ingrediënten volledig bekend te maken. Pet Tao combineert westerse diergeneeskunde met oosterse voedselmedicijnen om het gezondere leven van huisdieren beter in evenwicht te brengen. Terwijl hun PR-bedrijven dit voor het publiek pitchen als „een overvloed aan voorzichtigheid, is de realiteit dat ze waarschijnlijk gewoon grote CYA deden; als ze tenslotte vrijwillig hun eigen voer voor huisdieren herinnerden, konden ze voorkomen dat mensen hun eigen slordige inkooppraktijken onder de loep nemen. Hun huidige voedingsmiddelen omvatten bevroren rauwe en gevriesdroogde rauwe opties, die beschikbaar zijn in de VS.

Dit vergt enorme moed van hun kant, niet omdat ze zichzelf blootstellen aan de CCP-aanvalsmachine, maar ook omdat die tientallen en tientallen merken die wel uitverkocht waren aan China hen steevast op prijs zullen overtreffen door goedkopere kwaliteitsproducten in hun voedsel te gebruiken. Eigenaren van gezelschapsdieren moeten dus hun eigen onderzoek en onderzoek doen bij het zoeken naar hondenvoer Made in USA merken werden niet alleen vervaardigd, maar ingrediënten zijn afkomstig uit Amerika. Hondenvoer van Amerikaanse makelij garandeert veilige, gezonde ingrediënten, volgens strikte voorschriften voor de verwerking van voedsel voor huisdieren. Over het algemeen leidde het groeiende gezondheidsbewustzijn van het publiek tot een grotere belangstelling voor meer voedzame en wetenschappelijke formules voor voer voor huisdieren, zoals levenscyclusproducten voor jongere en ouder wordende huisdieren, en therapeutische voedingsmiddelen voor speciale gezondheidsproblemen van het huisdier, zoals gewichtsverlies en urineproblemen.

Pet Tao biedt slechts twee soorten natvoer aan, één die is ontworpen om specifieke gezondheidsproblemen te behandelen en een gezond evenwicht te behouden. Voor een vleesachtige textuur hebben droge voedingsmiddelen meer amylaceous of zetmeelingrediënten nodig; eiwitkleefstoffen, zoals collageen, albumen en caseïne; en weekmakers. Voedingsmiddelen worden minimaal verwerkt, in kleine batches gemaakt, verse seizoensgroenten en fruit en USDA-gecertificeerd vlees. Ik woon in Zuid-CA in de buurt van Oxnard, waar de meeste producten van mijn markt komen, dus ik WEET dat haar eten lokaal wordt verbouwd, net als haar kip.

Vanaf de jaren tachtig omvatten trends op de markt voor dierenvoeding een grotere vraag naar droog voedsel en minder naar ingeblikt voedsel. .

Leave a Comment

All fileds with * are required