Waar doneer je hondenvoer bij mij in de buurt?

Als u huisdierbenodigdheden heeft die u wilt doneren, zoals voer voor huisdieren, traktaties, speelgoed, halsbanden, riemen, kommen, schone bedden, schone handdoeken en dekens,. Pet Rescue zet zich in om de populatie wilde katten onder controle te houden, help ons alstublieft dit belangrijke doel te bereiken. We waarderen donaties van deze benodigde voorraden. De locatie in West Harlem van de Voedselbank voor New York City heeft onlangs een grote donatie van dierenvoer ontvangen van de Iams Company en VCA Charities Pet Program.

Beide gedoneerde zakken katten- en hondenvoer zijn verkrijgbaar in twee afzonderlijke maten zakken van 15 en 31 pond voor katten en zakken van 28 en 40 pond voor honden. Gebouwd om lang mee te gaan, dit leuke donuthondspeelgoed is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat de tanden van honden niet slijt. De meeste banken voor dierenvoeding (of inzamelpunten bij lokale supermarkten) hebben een breed scala aan dierenvoer nodig dat gemakkelijk kan worden doorgegeven. Ideaal voor honden die van zwemmen houden, dit zwevende stoffen speelgoed heeft een handvat en is ontworpen met slijtvaste materialen voor verhoogde duurzaamheid.

De communautaire fondsen van AMC helpen dieren waarvan de eigenaren zich geen basis- of levensreddende speciale zorg kunnen veroorloven, evenals reddingsdieren, geleidehonden en gepensioneerde politie- en militaire honden. Als je niet zeker weet hoe je je eigen voedselbank moet opzetten, is het altijd de moeite waard om met je gemeenteraad te praten voor extra ondersteuning. Perfect voor apporteren en interactie met je hond, deze bal is gemaakt van extra stevig rubber om de tand des tijds te doorstaan. Deze website geeft een lijst per staat van de PETCO-winkels die voedsel en kattenbakvulling verzamelen voor huisdieren in nood en hun voedselvoorraadpartners.

Kijk op sociale mediapagina's, zoals Facebook, om te zien of iemand in uw omgeving dierenvoer verzamelt om te doneren. Gebouwd voor duurzaamheid, biedt dit felrode hondenspeelgoed je trouwe viervoeter mentale en fysieke stimulatie. PETCO verzamelt het voer en kattenbakvulling en hun partners gebruiken hun pantry's voor menselijke voeding als distributielocatie. Voedsel voor huisdieren is een van de meest gevraagde items in voedselpantry's, volgens een persbericht over het initiatief.

Leave a Comment

All fileds with * are required