Welk hondenvoer bevat de meeste eiwitten?

Gemaakt met verse witvis, dit droogvoer van Crave heeft een indrukwekkend 34% eiwit, dat veel eiwitten bevat voor zelfs de meest actieve pups. We raden hieronder vijf van de beste eiwitrijke hondenvoeders aan, zodat u de beste optie voor uw huisdier kunt selecteren. Maar eerst zullen we het hebben over enkele van de redenen waarom u misschien een eiwitrijk voedsel wilt kiezen en praten over de verschillen tussen verschillende eiwitten. Als je de steile terugkerende kosten niet erg vindt, is het Ketona Chicken Recipe Dry hondenvoer onze nummer 3 premium keuze.

Het is graanvrij en heeft naar verluidt 85% minder koolhydraatgehalte dan andere vergelijkbare merken. Het heeft een verbluffende eiwitwaarde van 46%. Dit Diamond Naturals 9423_30DND droog hondenvoer is een fantastische keuze voor een eiwitrijk dieet wanneer uw hond ook iets hypoallergisch nodig heeft. Het is volledig graanvrij, gemaakt met in het wild gevangen zalm en aardappel.

Hoewel het wel een van de hoogste eiwitgehalten op de lijst bevat, is het geen graanvrij of allergievriendelijk recept. Als uw hond dieetbeperkingen heeft, moet u deze doorgeven. Als het niet lukt, heeft Solid Gold een 100% tevredenheidsgarantie. Hoewel honden de meeste gekookte koolhydraten gemakkelijk kunnen eten omdat ze zijn geëvolueerd tot alleseters, betekent hun wolfafkomst dat de meeste honden de neiging hebben om te profiteren van een eiwitrijk dieet.

K9 of Mine wijst erop dat dit vooral het geval is als het gaat om werkhonden, hondenatleten, reproductief actieve teefjes en puppy's. Helaas zijn niet alle eiwitten gelijk gemaakt. Veel mensen schakelden over op graanvrij voedsel, en zoals Pets Lady uitlegt, doen fabrikanten dit meestal door de granen te vervangen door eiwitrijke plantaardige ingrediënten zoals erwten, peulvruchten en bonen. Maar honden kunnen deze eiwitten ook niet verteren en deze eiwitten leveren niet genoeg van bepaalde aminozuren, zoals taurine, voor honden om al hun benodigde voedingsstoffen binnen te krijgen.

Als gevolg hiervan zagen dierenartsen een drastische toename van sterfgevallen als gevolg van gedilateerde cardiomyopathie bij honden, een soort hartaanval. Nature's Logic Canine Chicken Meal Feast heeft een indrukwekkend 36 procent eiwit en is gemaakt zonder aardappelen, erwten, linzen, tarwe, maïs, rijst, soja of chemisch gesynthetiseerde vitamines. Het bevat pompoen voor gezonde ontlasting, probiotica voor een betere spijsvertering, evenals bosbessen en andere voedingsmiddelen die rijk zijn aan antioxidanten. Dit voer is geschikt voor volwassenen en de meeste puppy's.

Aangezien de eiwitvereisten per hond verschillen, waarderen we het vermogen om een maaltijdplan af te stemmen op de kenmerken en behoeften van een huisdier. Daarom is The Farmer's Dog een geweldige optie als u op zoek bent naar eiwitrijk vers hondenvoer. Vul gewoon een korte vragenlijst in die rekening houdt met het ras, de leeftijd, het activiteitsniveau, het ideale gewicht en de gevoeligheden van uw hond, en The Farmer's Dog zal het optimale maaltijdplan voor uw pup aanbevelen. Ze kunnen zelfs uw plan aanpassen op basis van de voortgang van uw hond.

Het eiwit in erwteneiwit is niet erg nuttig voor honden, en tomatenafvallen is een bron van koolhydraten van vrij lage kwaliteit. Een hondenliefhebber van de hoogste orde is hoe Gayle King Carol introduceerde toen ze met haar Cocker Spaniel verscheen op de Gayle King Show van Oprah Radio om honden te schotelen. Het grootste deel van de resterende ingrediënten bestaat voornamelijk uit vitamines en mineralen, die worden toegevoegd om ervoor te zorgen dat uw hond de voeding krijgt die hij nodig heeft om gezond te blijven. Merk op dat u zelfstandige omega-3- of probiotische supplementen kunt kopen als u een anderszins aanvaardbaar voedsel vindt dat een tekort heeft aan een van deze items.

Hoewel Crave er een punt van maakt om te zeggen dat ze geen bijproduct van kip hebben, vergis dit niet als hondenvoer zonder kip. Als ze zeer actief zijn, zwanger zijn, borstvoeding geven of werken, hebben ze voedsel nodig dat hen verzadigd kan houden. Het is verrijkt met de juiste hoeveelheid essentiële vetzuren, eiwitten, aminozuren, vitamines en mineralen voor actieve honden en opgroeiende puppy's. Sommige profiteren van eiwitrijk, terwijl andere graanvrij droog hondenvoer, droog hondenvoer met beperkte ingrediënten of hondenvoer op recept nodig hebben.

We kregen het advies om over te schakelen op een hoog eiwitgehalte, wat graan is acceptabel, maar geen erwten of linzen hondenvoer. Als uw hond meer doet dan in huis liggen, heeft hij meer eiwitten nodig om een gezonde levensstijl bij te houden. Boordevol eiwitten en gemaakt zonder granen van welke aard dan ook, Fromm Four-Star Beef Frittata Veg is ontworpen om uw hond te voorzien van de voeding die hij nodig heeft en een smaak waar hij dol op zal zijn. .

Leave a Comment

All fileds with * are required