Wat is het beste voer om een hond te voeren?

Royal Canin Size Health Nutrition Formule voor kleine volwassenen Droogvoer voor honden. Royal Canin Veterinary Diet Gastro-intestinaal vetarm hondenvoer in blik Stella %26 Chewy's gevriesdroogde rauwe Stella's Super Beef Dinner Pasteitjes Graanvrij hondenvoer. Honden zijn, in tegenstelling tot katten, geen strikte carnivoren. Hoewel vlees het grootste deel van hun dieet uitmaakt, kunnen gedomesticeerde honden ook voedingsstoffen afleiden uit granen, fruit en groenten.

Deze niet-vleesproducten zijn niet alleen vulstoffen, maar kunnen een waardevolle bron zijn van essentiële vitamines, mineralen en vezels. Een goed hondenvoer bevat vlees, groenten, granen en fruit. Het beste hondenvoer bevat hoogwaardige versies van deze ingrediënten die geschikt zijn voor het spijsverteringsstelsel van uw hond. Het beste voer om te voeren is een commerciële brok van hoge kwaliteit die is ontworpen voor puppy's.

Dit zorgt ervoor dat alle voedingsstoffen die uw puppy nodig heeft voor groei en ontwikkeling aanwezig zijn. Echt vlees is het beste voer voor je hond. Maar niet alleen spiervlees (hierboven afgebeeld). Uw hond heeft ook orgaanvlees (lever, hart, nier) en bot nodig.

Zalm, garnalen en tonijn zijn allemaal veilig voor honden om te eten en goede eiwitbronnen. Als je met brokjes gaat, stelde Morgan voor om het droogvoedsel te vullen met een beetje ingeblikt voedsel, vlees van huis of andere toppers. Begrijp nu, als ik echt eten zeg, heb ik het NIET over delicatessenvoedsel zoals bologna, gesneden kalkoen of smeltkaas. Zoals bij elk huisdiergerelateerd onderzoek, kunt u uw zorgen over het voer van uw hond bespreken met uw dierenarts.

Tegenstrijdig advies, misleidende marketing en duizenden opties voor droog hondenvoer kunnen het vinden van de beste merken een uitdaging maken. Om u te helpen een weloverwogen beslissing te nemen, moet u deze factoren in gedachten houden wanneer u beslist wat u uw hond moet voeren. Er is momenteel een onderzoek naar de vraag of het voeren van te veel peulvruchten bij sommige honden een specifieke vorm van hartaandoeningen kan veroorzaken. Een persoon moet dit voedsel echter over het algemeen met mate voeren aan honden, omdat grotere hoeveelheden tot gezondheidsproblemen kunnen leiden.

Hoewel de meeste commerciële hondenvoermerken speciaal zijn samengesteld met ten minste de minimale voedingsbehoeften voor honden, is het belangrijk om te onthouden dat niet elke hond precies dezelfde voedingsbehoeften heeft. Uw hond een voedzaam dieet voeren is slechts één manier om hem te laten zien hoeveel u om hem geeft, naast het bieden van het juiste hondenbed, speelgoed om mee te spelen en af en toe een hondentraktatie. Gebruik commercieel hondenvoer van hoge kwaliteit en zorg ervoor dat het geschikt is voor de levensfase en gezondheidsstatus van uw hond. Een van de eerste dingen waar u op moet letten op een hondenvoerlabel is de verklaring „(Naam van het product) is geformuleerd om te voldoen aan de voedingsniveaus die zijn vastgesteld door de AAFCO Dog Food Nutrient Profiles.

Een jonge border collie die het grootste deel van de dag speelt en rent, heeft misschien veel eten nodig om ze gaande te houden, vooral als het buiten warm of koud is. Freeman voerde aan dat de hoeveelheid water in nat voedsel het een onverstandige investering zou kunnen maken, en raadde in plaats daarvan aan om met droogvoedsel te gaan. Als u zich zorgen maakt over wat het beste hondenvoer is voor de levensfase van uw hond, raadpleeg dan uw dierenarts om te zien welk podiumvoer geschikt is voor uw hond. Uw dierenarts kan u helpen uw opties te verfijnen en zou u graag helpen de antwoorden te vinden op uw vragen over het voer van uw hond.

Leave a Comment

All fileds with * are required