Wat zijn de 10 slechtste hondenvoer voor honden?

Dit merk, hoewel het nu al meer dan 80 jaar bestaat, heeft zeker veel consumenten teleurgesteld. . Opgericht in 1968, heeft dit merk veel productdifferentiaties die geschikt zijn voor vele niches en biedt zelfs rasspecifiek voer voor huisdieren. In andere producten vermelden ze een vleesbijproduct als eerste ingrediënt.

Dit bedrijf is van plan hondenvoer te produceren met minimaal 70% vleesproduct, boordevol fruit en groenten, met zeer weinig koolhydraten. De ingrediënten zijn lokaal geproduceerd en de diëten zijn ontworpen om hetzelfde soort dieet te volgen dat onze harige vrienden en voorouders consumeerden als ze een paar duizend jaar geleden in het wild waren geweest. Uw honden moeten een dieet met veel vlees eten, maar weinig koolhydraten, kunstmatige toevoegingen en andere bijproducten van dieren. Als het geven van de best mogelijke voeding aan uw honden iets is waar u echt gepassioneerd over bent, waarom probeert u dan vandaag nog niet een van de aanbevolen voedingsmerken uit.

Blijf gewoon weg van deze 10 slechtste hondenvoer, indien mogelijk. Dit merk bestaat voornamelijk uit koolhydraten en zal uw hond na het eten hongerig maken naar meer vetten en eiwitten. Stamboom is verreweg het ergste als het gaat om ingrediënten. Het eerste ingrediënt is maïs, dat weinig voedingswaarde heeft voor een hond.

Dit is een droog gesmolten product van slachthuisafval gemaakt van afval dat overblijft van geslacht pluimvee zodra alle primaire delen zijn verwijderd. Het belangrijkste ingrediënt van vele soorten Purina-hondenvoer is „kippenbijproductmeel”, dat grotendeels bestaat uit delen kip die onverteerbaar zijn of minder voedingswaarde bieden. Bovendien zit het rundvlees in het voedsel vol met chemische conserveermiddelen. Dit merk is misschien een populaire keuze, maar het lijkt niet slim te zijn.

Cesar Filets wordt beschouwd als een van de slechtste hondenvoer vanwege het hoge zoutgehalte (we hebben de beste opties voor hondenvoer met een laag natriumgehalte behandeld). Honden met allergieën moeten doorgaans tarwemeel, maïsmeel, sojameel en beendermeel vermijden. Helaas bevat de Gravy-trein bijna al deze ingrediënten voor hondenvoer, waardoor ze een gevaarlijke keuze zijn voor honden die ze niet kunnen hebben. Hoewel vleesbijproducten het beste kunnen worden vermeden, betekent dit niet dat ze het slechtste ingrediënt zijn dat hondenvoer kan bevatten, aangezien van sommige merken bekend is dat ze controversieel 4D-vlees gebruiken.

Het ergste van 4D-vlees is echter dat fabrikanten van hondenvoer niet hoeven te zeggen waar ze het vlees vandaan hebben gehaald, wat betekent dat veel merken het afval vaak als vleesbijproducten bestempelen. Zoals veel hondenvoermerken, gebruikt Kal Kan Complete Adult verschillende vulproducten om hun recepten te maken, waarbij maïs vaak als primair ingrediënt wordt gebruikt. Ten slotte bevat IAMS Dog Food bietenpulp als belangrijk ingrediënt, dat een hoog suikergehalte heeft en kan leiden tot obesitas. Het beste deel van dit hondenvoermerk is echter het eiwitgehalte, waarbij elk product 47% hoogwaardige eiwitten bevat, wat de hoogste concentratie is van alle hondenvoer die momenteel op de markt verkrijgbaar is.

Daarnaast bevat de formule ook een grote hoeveelheid Omega-3 en Omega-6, die kunnen helpen om de vacht van uw hond een strak en glanzend uiterlijk te geven. Het kiezen van hondenvoer van hoge kwaliteit voor uw hondenmetgezel is niet zo moeilijk als u zich misschien kunt voorstellen - het kost gewoon wat tijd en wat onderzoek om te leren hoe u een etiket voor dierenvoeding kunt lezen. Als u echter een drukke levensstijl leidt, kunt u moeite hebben om tijd te vinden voor zelfs iets belangrijks als het leren over het dieet van uw hond. Dit droge hondenvoer van het winkelmerk bevat ingrediënten die voor honden onveilig zijn geacht om te consumeren, evenals chemicaliën zoals BHT, BHA, xantamgom, maïsgluten en kleurstoffen voor levensmiddelen.

De prijs ervan is aantrekkelijk, maar als u uw hond uitgebalanceerde voeding wilt geven, moet u op zoek gaan naar een alternatief. Purina Dog Chow is zo schadelijk voor honden dat er een class action-rechtszaak werd gestart om het bedrijf ertoe te brengen de duizenden doden te bezitten die het naar verluidt heeft veroorzaakt. Kip, volkoren tarwe, gebarsten parelgerst, volkoren sorghum, volkoren maïs, maïsglutenmeel, kippenmeel, varkensvet, kippenleversmaak, gedroogde bietenpulp, sojaolie, melkzuur, lijnzaad, kaliumchloride, gejodeerd zout, calciumcarbonaat, cholinechloride, vitamines (vitamine E-supplement, L- Ascorbyl-2-polyfosfaat (bron van vitamine C), niacinesupplement, thiamine mononitraat, vitamine A-supplement, calciumpantothenaat, vitamine B12-supplement, pyridoxinehydrochloride, riboflavinesupplement, biotine, foliumzuur, vitamine D3-supplement), mineralen (ferrosulfaat, zinkoxide, kopersulfaat, mangaan Oxide, calciumjodaat, natriumseleniet), havervezel, taurine, gemengde tocoferolen voor versheid, natuurlijke smaakstoffen, bètacaroteen, appels, broccoli, wortelen, veenbessen, groene erwten. Als het merk niet wil voldoen aan de basisproductierichtlijnen, dan is er geen reden om aan te nemen dat het een goede optie is om uw hond te voeren.

Veel mensen denken dat er weinig verschillen zijn tussen merken hondenvoer, maar dat kan niet verder van de waarheid zijn. De belangrijkste redenen voor deze voedselmerken zijn meestal het gebrek aan gezonde ingrediënten of elementen van lage kwaliteit. Ol' Roy heeft niet de beste lijst met ingrediënten, en het is niet gemaakt met oudere oudere honden in gedachten. De eerste acht ingrediënten in de Complete Adult-formule, waaronder gemalen gele maïs, sojameel en maïsglutenmeel, worden opgemerkt als slecht voor de gezondheid en voeding van honden.

Dit hondenvoer maakt de lijst vanwege twijfelachtige ingrediëntkwaliteit die niet voedzaam is en enigszins schadelijk is voor honden. En ze bevatten ook minder vetten en eiwitten, wat niet geweldig is voor honden die spier-, gewrichts- of hersenondersteuning nodig hebben. Het grootste deel van hun hondenvoer bevat veel koolhydraten en is gevuld met goedkope vulstoffen en kunstmatige smaakstoffen. .

Leave a Comment

All fileds with * are required