Welk hondenvoer raden dierenartsen aan voor honden?

De meeste mensen voeren hun honden droge brokjes of natvoer in blik. Deze bewerkte voedingsmiddelen spreken ons misschien niet aan, maar ze bevatten alle voedingsstoffen die honden nodig hebben om gezond te blijven. Commercieel hondenvoer van hoge kwaliteit is sterk gereguleerd en heeft strenge tests ondergaan door veterinaire specialisten. Dus wat zit er precies in dit hondenvoer? Elke hond heeft zijn eigen behoeften en het beste dieet voor honden varieert afhankelijk van grootte, ras en meer.

Als je net een nieuwe pup hebt gekregen, of je hond weigert zijn diner te eten en je bent op zoek naar een nieuw merk, bekijk dan hieronder de beste hondenvoermerken. Als u ook andere items voor uw hond moet vervangen, zoals speelgoed, lekkernijen of accessoires, bekijk dan zeker de vakantieverkoop. Jennifer Adolphe, die een doctoraat in gezelschapsdiervoeding heeft behaald aan het Western College of Veterinary Medicine aan de Universiteit van Saskatchewan, creëerde GATHER Endless Valley met premium, gecertificeerde ingrediënten en ontwierp het voor veganistische consumenten. Haar 8-jarige Australische herder, Chip, eet de eiwitrijke mix van erwten, biologische gerst, biologische haver en linzen op.

Zelfs als u uw hond de beste hondenvoermerken geeft, wilt u deze voedingsmiddelen toch vermijden die uw hond hartaandoeningen kunnen geven. Wat commerciële bedrijven voor dierenvoeding betreft, staan hieronder mijn favorieten voor uitgebalanceerde voeding, smakelijkheid (hoe lekker honden denken dat het is) en kwaliteitscontrole. Hoewel deze lijst een „top 18 van mijn door dierenartsen aanbevolen hondenvoermerken is, moet u het beste voedsel selecteren voor uw eigen budget, levensstijl en de individuele behoeften van uw hond. Het is ontworpen voor werkhonden en atleten die hoge energiebehoeften hebben, maar het kan handig zijn om honden aan te komen.

Granen in het dieet van een hond zijn prima zolang het maar met mate is, aangezien honden meer eiwitten nodig hebben dan koolhydraten. Als u op zoek bent naar een goedkoper hondenvoer, biedt Pedigree (bekijk op Chewy) complete en uitgebalanceerde formules voor honden van alle leeftijden. Het lijkt erop dat elk voedingsbedrijf dat er is op een of ander moment problemen heeft gehad met bacteriële besmetting, dus er bestaat altijd een risico dat hondenvoermerken worden teruggeroepen. Ik heb ook gekozen voor een formule van een klein ras, omdat deze honden het meest geschikt zijn voor appartementen, maar als je een groter ras hebt, maak Purina dit in verschillende rasgroottes.

Zeer grote en gigantische rassen kunnen gemakkelijk aangeboren problemen krijgen als ze te snel groeien - het voeren van puppyvoeding van een gigantisch ras wordt ten zeerste aanbevolen. Voor het kopen van een deel van de formule is mogelijk een speciaal recept van een dierenarts nodig, omdat ze worden voorbereid na overweging van de natuurlijke en medische toestand van de honden. Het is belangrijk om hondenvoer te kiezen voor de specifieke behoeften van uw hond, vooral als uw hond een gevoelige huid en maag heeft. Als je bijvoorbeeld een puppy hebt, als je je hond gratis voert (laat de hele dag voedsel voor ze achter), zul je het moeilijk hebben met zindelijkheidstraining, want elke keer dat een puppy eet, zullen ze potje moeten gaan.

Veel mensen hebben vragen over graaninclusief of graanvrij hondenvoer, erwtenvrij hondenvoer of hondenvoer met dierlijke bijproducten. Veel van hun ingeblikte diëten lijken op huisgemaakte „stoofpot” maaltijden, die lekker zijn voor uw hond en aangenamer zijn voor het menselijk oog. Woodnutt zegt hondenvoer met te weinig ingrediënten „Dit suggereert dat het misschien niet goed uitgebalanceerd is, en ingrediënten toegevoegd aan het einde van het voedingspanel voor marketingdoeleinden zoals kleine hoeveelheden bosbessen of kruiden. Uw hond heeft voedsel nodig waardoor hij gedijt, dit is een geweldige optie voor hem, boordevol vitamines en mineralen, evenals tonnen eiwitten en antioxidanten, prebiotische vezels en nog veel meer voor een gezonde huid en gewrichten.

Leave a Comment

All fileds with * are required