Welk hondenvoer wordt er volledig gemaakt in de VS?

Het beste hondenvoer dat in de VS wordt gemaaktOllie. Beste hondenvoer van Amerikaanse makelij en in de VS. Het lijkt misschien een uitdaging om biologisch en natuurlijk voer voor huisdieren te vinden dat in de Verenigde Staten is gemaakt. Castor %26 Pollux haalt hun biologische ingrediënten uit de VS.

Ik heb Merrick kattenvoer al jaren gekocht en mijn firkids hebben onlangs hun neus opgestoken bij het eten. Alle ingrediënten in dit hondenvoer gemaakt in de VS zijn regionale, verse ingrediënten van menselijke kwaliteit, lokaal geproduceerd en minimaal gekookt. De recepten voor hun producten zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek naar de voorouderlijke voeding van de katten en honden van vandaag. Het komt allemaal neer op de kwaliteit van ingrediënten en voorschriften die elk land heeft voor zijn hondenvoer en productieprocessen.

Zalmolie wordt ook toegevoegd voor extra omega-3 vetzuren die de huid van uw hond helpen voeden en een glanzende vacht geven. Northwest Naturals zijn zo bezorgd over de inkoop van ingrediënten dat ze klanten een volledige lijst op hun website geven van de boerderijen die ze gebruiken voor hun eiwitbronnen. Hondenvoerbedrijven die beweren dat „hondenvoer gemaakt in de VS” klanten vaak opzettelijk misleiden door te denken dat hun ingrediënten ook in de VS afkomstig zijn. Ze kunnen bijvoorbeeld hondenvoer produceren dat in de VS in dit land is gemaakt, maar de ingrediënten kunnen afkomstig zijn uit andere wereldregio's.

Als bestaande voorschriften worden gehandhaafd, zou dit moeten betekenen dat een consument dit product zou kunnen kopen, erop vertrouwen dat alle ingrediënten in dit voer of traktatie voor huisdieren afkomstig zijn uit de Verenigde Staten. Dit premium voedsel is gemaakt van vlees uit de VS en bevat geen granen, geen vulstoffen, toegevoegd zout, geen suikers, geraffineerde koolhydraten, geen bijproducten en geen chemicaliën. Al het Solid Gold-voer voor huisdieren wordt in de VS vervaardigd, behalve het ingeblikte kattenvoer op basis van tonijn, dat in Thailand wordt gemaakt. Er zijn verschillende redenen waarom voedsel dat niet in de VS wordt gemaakt net zo goed, zo niet beter, kan zijn dan hondenvoer gemaakt in de VS.

Een terugroepactie voor huisdieren wordt groter nadat de Food and Drug Administration aankondigde dat meer dan twee dozijn honden stierven na het eten van droge brokjes van het merk Sportmix. De Association for Truth in Pet Food is ontstaan uit soortgelijke frustraties, en ze zijn erop gericht om alle dierenvoedingsbedrijven ertoe te brengen een belofte te ondertekenen om hun informatie over de inkoop van ingrediënten volledig bekend te maken. Purina-hondenvoer wordt gemaakt in faciliteiten in de VS, maar sommige ingrediënten kunnen afkomstig zijn uit andere landen. BioEthics is gespecialiseerd in huisgemaakt hondenvoer dat wordt geleverd in de omgeving van Los Angeles en Orange County.

Leave a Comment

All fileds with * are required