Wat is de nummer één die hondenvoer verkoopt?

. We volgen verkoopranggegevens voor producten die bij beide e-commercegiganten worden verkocht, en met honden in onze hersenen deze mooie lente vrijdag, we hebben ons verdiept in de gegevens die de verkooprangen van vorig jaar zijn op de twee beste e-commercesites om enkele klompjes heerlijke informatie te onthullen. Met het hoogste eiwitgehalte op onze lijst, is ORIJEN's Original Grain-Free recept een van de best verkochte droge hondenvoer voor energieke, actieve honden. Hun „hele prooifilosofie” betekent dat ze de meest voedseldichte delen van de prooi gebruiken om biologisch geschikte, hoogwaardige voeding te leveren.

Dit eiwitrijke, graanvrije droge hondenvoer bevat geen ingrediënten voor gevogelte, waardoor het een voorkeursoptie is voor pups met gevoeligheden voor kippenvoer. U hoeft de bank niet te breken om de best verkochte merken voor droog hondenvoer te betalen. WholeHearted maakt gebruik van de expertise van vooraanstaande dierenartsen en voedingsdeskundigen om droog hondenvoer van hoge kwaliteit te creëren tegen een betaalbare prijs. Met zalm als eerste ingrediënt biedt dit WholeHearted droge hondenvoer een goede bron van omega-3-vetzuren, B-vitamines en antioxidanten.

Het bevat ook probiotica voor honden om het spijsverteringsstelsel te ondersteunen en nul maïs, tarwe of granen, waardoor het een populaire optie is voor gevoelige magen. Merrick Chicken Sweet Potato Recipe is nummer één op deze lijst. Het is gemaakt van ingrediënten voor het hele voedsel, zonder kunstmatige of controversiële toevoegingen. Royal Canin staat op de tweede plaats in populariteit voor hondenvoermerken, en dit is waarschijnlijk te wijten aan het feit dat het een voorkeurskeuze is van veel dierenartsen.

Dit hondenvoer staat bekend om zijn verscheidenheid aan recepten die zijn ontworpen om aan de verschillende behoeften van honden te voldoen. Volgens dierenziekenhuizen van VCA bevelen negen van de 14 dierenartsen Royal Canin hondenvoer aan. Dit graanvrije hondenvoer bevat eiwitbronnen van vrijloopkip, in het wild gevangen bot, vrije uitloop kalkoen, in het wild gevangen Atlantische haring en kooivrije eieren. Liff, Gstrein en Satchu bevelen ook dit specifieke gehydrolyseerde dieet aan voor honden met allergieën, net als dierenarts Dr.

Hoewel er geen manier is om te weten hoe dit bedrijf op de lange termijn zal presteren, is het op de markt gekomen met hoogwaardig hondenvoer dat is ontworpen voor honden van „pestkoppen”, zoals Pitbulls. De meer gespecialiseerde formules omvatten producten voor honden die hulp nodig hebben bij het beheersen van hun gewicht of een gevoelige huid of maag, de laatste is wat Ochoa elke ochtend haar acht jaar oude schnoodle voedt. Idealiter wilt u dat uw hond de grootst mogelijke hoeveelheid voedsel eet terwijl hij binnen zijn ideale dagelijkse caloriebereik blijft. Met deze ideale droogvoermix biedt Purina een volledige mix die zowel helpt bij de spijsvertering als het eiwit biedt dat uw hond nodig heeft voor maximale gezondheid.

De erwten, wortels en bietenpulp vormen de essentiële vezels voor het dieet van uw hond, terwijl de bruine rijst hem de koolhydraten geeft die nodig zijn voor energieondersteuning. Kopers zeggen dat de jassen van hun hond weer tot leven zijn gekomen met meer glans en glans en dit voedsel heeft de energie van hun huisdier enorm geoptimaliseerd. U kunt ook leren hoe u een etiket voor dierenvoeding kunt lezen, de caloriebehoeften van uw hond kunt berekenen en voedsel kunt vinden dat uw hond echt graag eet. .

Leave a Comment

All fileds with * are required