Wat is het #1 hondenvoer?

In een ideale wereld zou al het hondenvoer gelijk worden gemaakt. In plaats daarvan krijgen hondenbezitters een overweldigend scala aan opties gepresenteerd, die allemaal beweren het beste hondenvoer op de markt te zijn. Door deze keuzes waden om een hondenvoermerk te vinden dat gezond, betaalbaar en aantrekkelijk is voor uw huisdier, is vaak frustrerend. We hebben deskundig advies samengesteld om u te helpen uw opties te verfijnen.

Honden zijn, in tegenstelling tot katten, geen strikte carnivoren. Hoewel vlees het grootste deel van hun dieet uitmaakt, kunnen gedomesticeerde honden ook voedingsstoffen afleiden uit granen, fruit en groenten. Deze niet-vleesproducten zijn niet alleen vulstoffen, maar kunnen een waardevolle bron zijn van essentiële vitamines, mineralen en vezels. Een goed hondenvoer bevat vlees, groenten, granen en fruit.

Het beste hondenvoer bevat hoogwaardige versies van deze ingrediënten die geschikt zijn voor het spijsverteringsstelsel van uw hond. Dit recept is zonder twijfel een van de beste droge hondenvoer op dit moment op de markt en wordt het vaakst aanbevolen door dierenartsen en fokkers. Bereid met een interessante combinatie van kip zonder been en witvis, is de formule een compleet en uitgebalanceerd dieet voor je hond. Zalm- en kippenmeel staan bovenaan de ingrediëntenlijst, samen met rijst, hele gerst en pompoen.

Extra's zijn onder meer omega-vetzuren (visolie) en probiotica. Met een afbraak van 26% eiwit, 16% vet en 4% vezels, raden we dit voer aan voor actieve honden met een normaal gewicht. In het afgelopen decennium is het aantal merken voor dierenvoeding explosief gestegen. Zo erg zelfs, dat het laatste onderzoek ons vertelt dat er minstens 630 merken beschikbaar zijn voor Amerikaanse eigenaren van gezelschapsdieren, 1 Dat is een enorme hoeveelheid, en het is begrijpelijk waarom de meeste hondenbezitters niet weten waar ze moeten beginnen als het gaat om het kiezen van het beste hondenvoermerk voor hun hond.

Dus nu weet je wat de top 10 beste hondenvoermerken en brokjes zijn die momenteel beschikbaar zijn voor alle eigenaren en hun honden. We hebben al het harde werk uit je zoektocht gehaald. Je hebt nu dus meer tijd om met Fido door te brengen in plaats van te verdrinken in de honderden hondenvoer en merkopties. Top 12 hondenrassen om te houden als buitenhonden.

Hondenvoer voor senioren is meestal gemakkelijker te verteren en kan minder calorieën bevatten, omdat oudere honden niet altijd zo actief zijn. Vezel is een cruciaal onderdeel van het dieet van een hond en het is belangrijk om een bepaalde hoeveelheid vezels in hun dagelijkse maaltijd te garanderen. De uitgebreide catalogus van voedingsmiddelen omvat brokjes gemaakt met hoogwaardige eiwitten, producten en volle granen; maaltijden met beperkte ingrediënten voor honden met dieetbeperkingen; en eiwitrijk droog en nat hondenvoer. Meestal zou je een senior hondenvoer kunnen overwegen rond de leeftijd van 6 of 7 jaar voor een groot ras, en ongeveer 10 of 12 voor een kleine, zegt Richardson.

De ingrediëntenlijst op een hondenvoerlabel vertelt u niet de kwaliteit van de ingrediënten of waar ze vandaan komen, en sommige fabrikanten splitsen de ingrediënten op om de distributie gelijkmatiger te maken. Het vochtgehalte kan een significant effect hebben op het totale percentage andere ingrediënten in een droge hondenformule, waaronder eiwitten, koolhydraten en vetten. Wat algemeen beschikbare hondenvoermerken betreft, geeft Purina Pro Plan uw hond de grootste knal, qua gezondheid, voor uw geld. Om vast te houden aan de beste voedseloptie voor honden, vermijd alles wat onnodige vulstoffen bevat en zoek naar opties met meer op vlees gebaseerde formuleringen, groenten, fruit, volle granen, gezonde oliën en zaden.

Dus ik had een vriendin die een soortgelijk probleem had met haar hond, dus gaf ze me wat Orijen om te proberen, omdat haar kieskeurige eten er vanaf de eerste dag dol op was. Hieronder hebben we enkele van de beste hondenvoermerken uitgelicht die momenteel beschikbaar zijn, op basis van de richtlijnen uiteengezet door Dr. Als je erover nadenkt, is dit logisch, aangezien de meeste dierenartsen het erover eens zijn dat het beste voer voor elke individuele hond zal variëren op basis van verschillende factoren. Raadpleeg altijd uw dierenarts voor aanbevelingen over puppyvoeding en advies over het overschakelen van puppy's naar hondenvoer voor volwassenen.

Een van de belangrijkste dingen die u moet weten over het kiezen van het juiste hondenvoer voor uw huisdier, is dat honden individuen zijn, volgens dierenarts Carol Osborne van Chagrin Falls Pet Clinic. Activiteitsniveau, tijd van het jaar, verpleging, ziekte en meer factoren kunnen allemaal van invloed zijn op hoeveel een hond moet eten. Vrij van onnodige vulstoffen, soja, maïs, rijst en tarwe, is het voedselrijke voer geschikt voor honden van alle rassen. .

Leave a Comment

All fileds with * are required